Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Bricked Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked Wii

    Hello recently my friend modded his wii and he modded mines today, when he plugged his wii back in his systems menu would not load at all and he can only access any form of menus via reset button, however after doing that we thought system menu would load through that but it did not as well, does anyone know anyway to fix this?, homebrew channel works btw

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    reinstall your sys menu,(which you didnt mention what sys menu you had)

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the system menu is 4.1, also how do you re install you're system menu?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    use nus downloader and pack as wad and choose your correct sys menu then install as wad with wad manager

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    okay but for some reason his controllers not synching with the wii so we have to use a GC controller, is there any other method?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    usually the power button on the wii =right reset = select

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you very much ill let him know, but whats pack as wad? or do you just mean pack wad

  8. #8
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    Quote Originally Posted by Imsyu View Post
    thank you very much ill let him know, but whats pack as wad? or do you just mean pack wad
    try this

  9. #9
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    ummm, might be kinda dramatic to reinstall the SM on the first sign of problem. If the remote doesn't sync then there might be other issues. I would first try to turn the wii on with the remote. If that fails then it's probably a bluetooth module failure. Also the question should be asked, what was done to the wii to cause the black screen? Was there something installed or uninstalled?

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    he modded his own wii with the guide here for 4.1 and under, and it was fine for about a week but once he unplugged it to install mines and re plugged his wii, thats when these issues occured

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •