Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Deleted ios70

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    That is probably not repairable without a Nand backup... to be certain you would need to open the Wii and check the date code on the larger of the 2 chips under the heatsink.

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    Nand flashing is the only way.

    Doing it yourself or sending it to me (depending on where in the world etc).
    Hey Bad_Ad84. I "upgraded" IOS70 and now my Wii is not loading, goes to black screen. I have an US Wii on 4.2U, was softmoded. I do have a back up NAND from before softmoding. I am in Czech Rep, I can post the NAND to UK. PLEASE HELP!!!

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Best to contact me via PM

  4. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  5. #14
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Big Thanks to Bad_Ad84 for fixing my Wii.

  6. #15
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by saywhat8 View Post
    hi,

    serial starts with
    LEF 11620
    This wii is not repairable without a nand backup, I have a nand over here from almost same serial and is boot1c.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  7. #16
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    After messing my ios70, I had black screen, period. So I tried everything, nothing worked. Sent the motherboard to erikie, he got it re-flased. Wii back online. Another happy ending.

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    no, your wii is broken for good if you messed up ios70 and dont have a nand backup.

  9. #18
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If only there was a hack that prevented the system menu IOS from being deleted...

    I don't know where people get these ideas.
    Damn I suck!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •