Results 1 to 5 of 5

Thread: Ughhh, of all things...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ughhh, of all things...

    So tonight(it was about 3:27 A.M.) i bricked my wii...I think. So when i boot it comes on a menu that says:
    Systemmenu
    HomebrewChannel...etc i forgot the other ones. I have hacks.ini inside the root of my sd card, but it says i dont have it in NAND or FAT, when i try to boot the the system menu.Now on to how i got bricked.

    Sooo...A freind let me borrow a Modded/hacked/patched NSMB: Lost Levels And when i booted the game via NEOGAMMA R8 Beta7 and it would boot me to the system menu, so i thought i didnt have cios38 rev14, so i followed http://gbatemp.net/index.php?showtopic=168890<------guide to preloader and installing cios's(idk how its written either<.<). So I was in my sd card and i had this annoyance that everytime i boot my wii with the sd card in it it would boot to some weird installer, from this guidehttp://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html. And i decided, ah *EDIT* this, and deleted startup.elf. i kno, im retarded, but im EXTREMELY new to this. So then when i tried to install preloader it installed then i got the the booted menu from above.
    So... is there a fix?
    A very COMPLETE AND SPECIFIC GUIDE IS EXTREMELY RECOMMENDED
    Last edited by Krank; 07-17-2010 at 12:18 AM. Reason: language

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by allenu2ube View Post
    So tonight(it was about 3:27 A.M.) i bricked my wii...I think. So when i boot it comes on a menu that says:
    Systemmenu
    HomebrewChannel...etc i forgot the other ones.(...)
    Does the menu look like this? http://crustyeeepc.files.wordpress.c...screenshot.png

    If so, use this guide to fix things: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    43
    Thanks
    26
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    It sounds like your wii is autobooting to priiloader if theres a setting menu change to autoboot to system menu.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bliepo View Post
    1. No it was in yellowish letters and it had weird other stuff that is ont in that menu.

    2. That won't work because i have a 4.2u wii.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    2. you just need system menu and system ios wads to make it work on 4.2.


    But it sounds like you have priiloader so this is for you: http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...brick-fix.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •