Results 1 to 4 of 4

Thread: Serious wii problem, fixable ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Serious wii problem, fixable ?

    Hello, new to this forum but i have searched every other forum but cant find anything. so here is my problem... i tried installing a wii menu theme using preloader. that didnt work and now my wii menu is corrupt. The good side is i have bootmii working fine. (so your probably thinking "use the homebrew channel to run wad installer") Well here is the problem that makes things worse. I installed Homebrew Sorter on the hbc and now all my applications have disappeared. So if i can get those up i will be fine. Any suggestions, it would be amazing if you could as i have been worrying for days now. Thanks in advance Alex

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2

  3. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you soo much, downloading it now. Will try it out asap. not saying it wont work Thank you again.

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beverley, Near Hull
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bad_Ad84 i backed up my nand, then ran the nand formatter and it said installing and nothing has happened since,
    It says

    Installing /wad/DS_STO`1
    fsize: 6148.

    This is picture 11 of your great tutorial, did i do anything wrong ?
    Last edited by jarvobevtiger; 06-26-2010 at 05:27 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •