Results 1 to 4 of 4

Thread: Is it fully Bricked?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Is it fully Bricked?

    Hello to all and thanks in adavce for the help. I also hope this thread is in the right area.
    Today I installed a new WAD file and rebooted the Wii. To my suprise it was a black screen.
    Held down reset while powering on and nothing.
    Can place the BootMii folder and files on SD card to boot to the Bootmii screen but can not load to the Wii or Homebrew channel.
    I had a NAND dump and tried to Restore but it says dump is for a different Wii.
    How do I get my Wii back to operational status.

    4.1U Softmod upgraded to 4.2U
    Bootmii in boot 2
    Plus the normal softmodded hacks.

    Thanks,
    Datt

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by doubledatt365 View Post
    Hello to all and thanks in adavce for the help. I also hope this thread is in the right area.
    Today I installed a new WAD file and rebooted the Wii. To my suprise it was a black screen.
    Held down reset while powering on and nothing.
    Can place the BootMii folder and files on SD card to boot to the Bootmii screen but can not load to the Wii or Homebrew channel.
    I had a NAND dump and tried to Restore but it says dump is for a different Wii.
    How do I get my Wii back to operational status.

    4.1U Softmod upgraded to 4.2U
    Bootmii in boot 2
    Plus the normal softmodded hacks.

    Thanks,
    Datt
    Put your bootmii files on your sd card & access bootmii. When you get to the menu, try clicking on the "Homebrew Channel" Button as seen here: File:Bootmii screenshot.png - WiiBrew

    From here, run WAD Manager to un-install your offending wad. You do remember what it was, right?

    RedArrow

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks RedArrow for the advice. I tried that and nothing. Just went ahead and used this thread to fix it. http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tion-here.html
    Now up and running again. Glad I had Boot2.

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Yes! Boot 2 is king! Glad you resolved your issue.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •