Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Need a little, Did I brick My Wii ????

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that is what is saying because when i first hacked wii i installed boot mii as ios because boot2 wouldnt work

  2. #12
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    DO NOT restore your nand if you have bootmii installed as an IOS. This will cause you more problems. Do you have no idea what you did? Or just unwilling to give more info...
    Damn I suck!!!!

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Yeah I've got to say, you're going to have to think a little harder and figure out what you did to the console if you want help. We might be good at fixing problems here at Wiihacks, but we're not omniscient.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  4. 1 User Says Thank You Ithian For This Useful Post


  5. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,501
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Let's move this to the bricked section and see what mauifrog can come up with (OP: you really need to provide more info). Technically it's not really a brick per se, but...

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i backed my steps a little and the last thing i installed on wii was usb loader v1.1 and sd usb loader v 1.5......after that all this happened

  7. #16
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    That shouldn't affect anything. Doesn't sound like a brick to me. Sounds like you installed cIOSx rev19. Post a syscheck here and we will see.
    Damn I suck!!!!

  8. #17
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    If you did install r-19, use a patched ios36 to install any wads you need.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •