Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Bricked. I think I lost hard.

  1. #11
    Junior Member brimstone-x's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Update: CIOS installer wasn't working. I think the Wii-mote turned off when I loaded it.

    And the Sys Check simply wouldn't load, I waited like....5 minutes minimum. It just would not load. Also, I have a camera, so...any screens you want me to screenshot, I can. (Its blurry but meh).

    Question: Can you install CIOS with Dop-IOS? Since that is the only App I can get working semi-properly without a code dump.

    Potentially helpful update: The Homebrew loader within that folder works. I can bring up the homebrew channel. I mean, thats pretty helpful, that throws us a few steps ahead does it not?

    (Basically I believe that means I can't play VC or wiiware, but other than that I should be good.)(Note: Original reasoning for attempting the preloader was to removed save flags and update screens, so I can copy files and play games in peace.)
    Last edited by brimstone-x; 03-28-2010 at 10:59 AM.

  2. #12
    New Member sgibson1980's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bedford, Beds, UK
    Posts
    183
    Thanks
    25
    Thanked 57 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    7
    try using cios rev13a installer as I had this problem before and anything above used too freeze until I installed that!
    4.1e, Bootmii/boot2, Cios Rev17, Darkcorp 1.0, cMios Rev5(Mios 10 base), WiiFlow, Neogamma 8 r17, Seagate Expansion Drive 1TB


  3. #13
    Junior Member brimstone-x's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright. I'll try that. Oh well, for one, I'm happy I have the HBC back. I can actually do stuff with that. Probably can't play games, (Never tried, too nervous at the moment.) but still.

    Keeps giving an error ret = -1.

    I forget how I fixed that in the past. Probably incapable of in my current Wiis state lol.
    Also, after this, someone should post a guide on how to PROPERLY remove save-flags and menu updates, considering I've shown that I most certaingly suck at it.
    Last edited by brimstone-x; 03-28-2010 at 11:22 AM.

  4. #14
    New Member sgibson1980's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bedford, Beds, UK
    Posts
    183
    Thanks
    25
    Thanked 57 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    7
    There is already a guide to Priiloader and its features.
    http://www.wiihacks.com/recommended-...preloader.html

    Please click thanks if I helped, and dont forget to thank ShadowSonic2 for the guide
    4.1e, Bootmii/boot2, Cios Rev17, Darkcorp 1.0, cMios Rev5(Mios 10 base), WiiFlow, Neogamma 8 r17, Seagate Expansion Drive 1TB


  5. 1 User Says Thank You sgibson1980 For This Useful Post


  6. #15
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Try loading the lastest version of DOPMII. Select the "install ios36 w/fakesign (trucha)" option on the opening menu. Then try installing your cios again.
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  7. 1 User Says Thank You Baboo77 For This Useful Post


  8. #16
    Junior Member brimstone-x's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for that. Anyway, back to the boot problem. Anyone know of something that could say...remove all programs currently installed to the wii (Other than HBC of course). I have the HBC channel working, so, a simple program which involves minimal wad files would be the most feasable. I'm sure I could tamper with the wad files to basically reset my Wii back, I've done that a few times before due to certain things now working, but as for an actual brick. I'm not sure how to deal with that.
    Last edited by brimstone-x; 03-29-2010 at 02:06 PM.

  9. #17
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Search for cios38 rev17 and your should find it easily enough. The only way to fix your boot problem is too reinstall your system menu. It can all be done with DOPMII but we want to make sure you have everyting in place and that you install the right ios's first before you do cause if it fails you are screwed.
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  10. #18
    Junior Member brimstone-x's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Update: Okay guys, Did got the Syscheck working. Here are the results: E for Enabled, D for disabled:

    IOS Version Fake Sign ES_Identifiy Nand Flash
    249(v7) E E E E
    202(v1) E E E E
    61(v5405) D D D D
    56(v5405) D D D D
    55(v5149) E D D D
    53(V5406) D D D D
    51(V4633) D D D D
    50(v4889) E D D D
    38(v3609) D D D D
    37(v3609) D D D D
    36(v1042) E E E E
    35(v1040) E E E E
    34(v1039) E E E E
    33(v3091) D D D D
    31(v1040) E E E E
    30(v1040) E E E E
    28(v1292) D D D D
    22(v777) D D D D
    21(v782) D D D D
    20(v12) E E E E
    17(v512) E E E E
    15(v257) E E E E
    14(V520) D D D D
    13(V10) E E E E
    12(V6) E E E E
    9(V520) D D D D

    Hopefully that could help determine something. One thing I noticed is I don't have IOS 250, isn't that one of moderate importance?

  11. #19
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Extract cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip
    to sd:\
    Extract IOS60-patched.zip to sd:\wad
    Extract IOS249-v14.zip to sd:\wad
    Download System Menu-NUS-v449.wad to sd:\wad
    Extract 4.1u-hacks.zip to sd:\
    Load preloader, click load/install
    Load the boot.dol
    Use ios36 (you need to change it from 249 to 36)
    Install Ios60patched
    then
    Install ios249-r14
    then
    INstall System menu v449

    If you get a code dump, be sure to post when the dump occurs. Load the HBC loader and repeat the process.

    Install priiloader v0.3b from HBC
    Hold reset and boot priiloader, enable block disk and block online updates, and what ever others you wish to use.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  13. #20
    Junior Member brimstone-x's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks alot man. Everything is working fine again. There was no code dumps at all. And the Priiloader worked too. Everything is in check. I really appreciate the help guys.!
    Last edited by brimstone-x; 03-30-2010 at 02:02 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •