Results 1 to 8 of 8

Thread: I just bricked my WII (help)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us I just bricked my WII (help)

    I have a 4.0 softmod that I just got working last night with usb_loader. Today I got brave and tryed to put a menu theme on my Wii, well after I installed it and reset my wii IT WENT BLACK..I dont have bootmii2, I only have bootmii...I did make a nand/key file before I did any thing..If any one knows what I can do PLEASE HELP....

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    so, despite all the many warnings on the website about not messing with themes unless you have bootmii/boot2, you thought you knew best?

    Congratulations on your new paperweight, you could also use it to hold a door open maybe.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well he is right!!! I'm going to buy a new one, any thing should I be looking for.

  5. #5
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Do you have a working priiloader installed? and are you a 4.0u or 4.0e
    Last edited by Baboo77; 03-15-2010 at 04:48 PM.
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yea I read that and thought I might have a easy fix, but I Have bootmii not bootmii2, and I did not have Preloader/Priiloader installed, and as far as Recovery Menu via savemii or savemiifrii I have that D3-2 chip, disc wont work...I also did the Wii Brick Flowchart for savemiifrii and it says I pretty much have a paper wieght..My system was a 4.0, as far as letters behind the numbers - all mine says is 4.0..
    Last edited by tre4reppa; 03-15-2010 at 05:03 PM.

  8. #8
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Sorry for your loss, next time read the warnings
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •