Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Heeeeelp....

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Heeeeelp....

    As you probably guessed I have a bricked wii...I had it softmoded and everything was up and running ..and then I installed a wrong IOS or something file...
    Now the hard part...I have SYSTEM MENU 4.2e and I had everything running...bootmii,priiloader and all the apps and backup ISOs...Now it seems I don't have bootmii installed anymore and every application in HBS ends up with a black screen.Tried to run wadmanager from SD but no results...Original games still play normally as it seems.
    Any solutions please...????

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Not a brick.

    This section is for Wiis that don't work, yours has clearly been re-updated to 4.2 and needs re-softmodding.
    Last edited by Tealc; 02-27-2010 at 12:08 PM.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Ok re-opened the thread and deleted the duplicate.

    Which apps have you tried to run? List them all please.

    Try and run signcheck if you haven't already, it'll output a list on SD of your installed IOS.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried to run signcheck but it came back with a black screen too.It seems that any other app except the official ones doesn't seem to run...

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Does Priiloader still work?

    Any luck with the Load/Install File Option there?

    Did you try DOP-IOS Mod? PimpMyWii?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I also tried to follow the guide again but I couldn't even start the first step...

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Please review my previous post, not sure if you picked it up as you posted at the same time as me.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In Priiloader Load/Install File the result was also the same...freeze...but it works(I mean the priiloader) ..and DOP-IOS mod (11.5) ended up in black screen too.I haven't tried PimpMyWii though...Any luck there???Or shouldn't I even try it...
    Last edited by bitbull; 02-27-2010 at 12:24 PM. Reason: Correction

  9. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try to backup and format your sd-card
    Extract CB2_BB2_Dop-Ios_Mod-v11.5.zip to sd:\
    Hold reset and boot priiloader
    Click load/install
    Click load boot.dol
    If black screen, repeat, but load bootmii_booter.dol

    Any luck? If so scan your wii and post the cvs report.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No luck at all...It stucks at the Loading File screen...
    Quite a mess...Can't figure it out...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •