Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Black screen......Arrragg.....

  1. #11
    Junior Member DragonFlly25's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    in old Germany
    Posts
    188
    Thanks
    2
    Thanked 94 Times in 72 Posts
    i think you uninstalled the system menu wad. thats why you wont get to system menu anymore. dont worry your not the first one who did that, i had already some "friends" who did the same failure like you.
    reinstall the system menu or recover your wii with bootmii if you have the nand back up.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.2E | NeoGamma R8 b15 | BootMii | cIOS38 r17| Wad Manager 1.5 | Mplayer CE 0.77 | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Triiforce mrc v8 | USB Loader GX r894 | StartPatch 4.2.6

    http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-discussions-forum/41405-tut-wii-hacking-probs-4-2-a.html

    http://www.mediafire.com/?niynkmmymny WiiScrubber131Final

    IF I COULD HELP YOU, THEN CLICK ON THANK'S BUTTON




  2. #12
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    Thanks
    4
    Thanked 108 Times in 95 Posts
    Quote Originally Posted by DragonFlly25 View Post
    did you uninstalled the system menu wad? if yes then you should install that wad what you uninstalled before.
    Does sound like you deleted your system menu, what region is your Wii. U,E? and you were on 3.2? then i would try and reinstall your system menu via cboot2,
    it's just that wad you tried to uninstall sounds like a 4.x system menu? with the 'sd card on the wii menu'.

    anyways let me know region and i'll sort of the cboot2.rar for ya.

  3. #13
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Try to go to bootmii menu, the one you access with your card plugged in. Then go to homebrew channel. You can move through the bootmii menu using a GC gamepad or the power/reset/eject buttons. The wiimote won't work. Navigate to the HBC icon and access it. then reinstall the wad you uninstalled. What you did was incredibly thick.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi all, firstly i have no nand backup, i have a region U 3.2, and my wiimote dont work at all on homebrew page when entered through boot mi menu.

  5. #15
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    You must buy a GC gamepad then

  6. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  7. #16
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    moved to bricked wii section

    There is a guide on how to recover a wii if you have bootmii/boot2 but no backup.

    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tion-here.html

  8. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


  9. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks guys Im gonna get a gc contol next week tuesday, I cant access anything at the mo but really hoping the hack above help, will keep u posted thanks so much for all the advice

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •