Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Recoverd from system menu failure but all my protection isnt working

  1. #21
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    I don't know for sure as I have never used it. I also have bootmii/boot2 but feel that Preloader is a waste of time in my situation.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  2. #22
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Very interesting that preloader/priilaoder would have any effect on your channels.
    I would ensure you have the proper system menu hacks.ini,

    Test is hacks disabled has any effect on the issues. Perhaps you have a bad hack.

    You should try priiloader 0.3b, download a fresh copy from the priiloader site.

    If you really are having this issue without any known fix, you should make an issue report with as many details as possible on priiloaders google source page.

    I suspect it is somehow you and not priiloader, as many many people have installed this.
    Any chance your ran dop-ios-mod v11.3 or 11.4? those have a know bug, which kills channels.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #23
    Junior Member bigsmoggy's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    England
    Posts
    44
    Thanks
    13
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Sorry for the late reply been realy busy.

    I have not installed dop-ios-mod.... il try the 0.3b ver today and post the result

    Thanks for the advice

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •