Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Well, I think I bricked it. *facepalm*

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, shit happens. :P

    I think I'll try the preloader technique again later, and if that doesn't work I'll try bootmiifrii. And if THAT doesn't work, well I'm shit outta luck lol.

    Thanks for trying to help me though!

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    How old is your Wii?

    Which System Menu did you try to install?

    Did you install bootmii/boot2 or bootmii/IOS?


    By the way, Priiloader is attached to System Menu so when you installed a new one it was wiped.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    How old is your Wii?

    Which System Menu did you try to install?

    Did you install bootmii/boot2 or bootmii/IOS?


    By the way, Priiloader is attached to System Menu so when you installed a new one it was wiped.
    I got my Wii when it first launched, so pretty old.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Scotland's central belt
    Posts
    72
    Thanks
    22
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Which system menu did you insall? 4.2 stubs other system menu IOS IIRC so installing any system menu below 4.2 would brick? If you simply reinstalled the system menu 4.2 for your region I don't know why it would brick.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •