Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Low-Level bricked wii... HELP!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Low-Level bricked wii... HELP!

    i was on 4.1u softmodded. everything was working and i decide to mess around with it and accidently installed 3.2u system menu using wad manager. now my wii is at black screen. i tried using the fully/bricked method but to no avail. i have bootmii installed but i dont have the nand. plz point me to a guide or tell me what i should do to fix this. thanx

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Use cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip with ios249

    If you want to be on 4.1 install
    IOS60-patched.zip
    then
    4.1U-RVL-WiiSystemmenu-v449.wad

    If you want to be on 3.2u, install
    IOS30-64-v1040.wad
    then
    3.2U-SystemMenu-v289-NTSCU.rar
    (installing just ios30 should be fine)
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Use cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip with ios249

    If you want to be on 4.1 install
    IOS60-patched.zip
    then
    4.1U-RVL-WiiSystemmenu-v449.wad

    If you want to be on 3.2u, install
    IOS30-64-v1040.wad
    then
    3.2U-SystemMenu-v289-NTSCU.rar
    (installing just ios30 should be fine)
    thanx for the quick reply but i tried this and still get black screen. anyone else have any idea?

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Sounds like you do not have bootmii installed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Sounds like you do not have bootmii installed.
    i am sure i do since thats how i get to homebrew channel. i use a gc controller to navigate through the main bootmii screen (which has 4 options and i can control with power button and confirm with reset button) and wad manager. so does that mean bootmii is installed? and if bootmii isnt installed would i have been able to do what you told me to do in ur 1st post? juz trying to make sure i do have bootmii installed.

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Sounds like bootmii to me, that file should work. Format your sd-card and extract the file, try again.

    You can also try the same thing with CB2_BB2_DopIosModv11.zip, format the card and extract.


    Boot the wii with the card in.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Sounds like bootmii to me, that file should work. Format your sd-card and extract the file, try again.

    You can also try the same thing with CB2_BB2_DopIosModv11.zip, format the card and extract.


    Boot the wii with the card in.
    thanx for ur help. i will try this. i didnt format the card b4 i did the 1st step but it all went through. i juz still got the black screen. since i installed everything in ur 1st post, do i need to uninstall it?

  8. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try it one more time.

    Then test booting the system menu, booting the system menu from bootmii, and booting HBC then the system menu.

    Are you able to turn the wii on with your wiimotes?

    Try savemiifrii with your gc-controller.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanx again sorry for the slow reply. i been on vacation for the past 2 monthes. i tried it again(formatted and followed ur instruction to the t, reset and sits on black screen) but to no avail still get black screen. also i caant download CB2_BB2_DopIosModv11 its says the file is not on the server ne more. can u repost plz. thank you... trying savemifrii now. oh and btw i cant use my wireless controllers.
    Last edited by wrxagon; 03-22-2010 at 08:44 AM.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i looked at the savemiifrii tutorial and i dont think its up to date cuz its talking about twilight hack and i dont have that. can you tell me or show me a guide to an updated version of svaemiifrii using bootmii? thanx

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •