Results 1 to 2 of 2

Thread: Ooops....bricked wii with black screen at startup

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Ooops....bricked wii with black screen at startup

    Hi Everyone,

    I have softmodded a few wii's with the help of the guides here. I have been reading and reading for days and have found some answers but would just like to verify what I have found.
    I started with a 3.4U. I followed step for step Dogeggs guide. I am very aware how important it is to install the patched ios60 before updating to 4.1. I updated to 4.1 and when done installing it went to black screen. i restarted the wii and it boots up to black screen. I installed bootmii as ios and did make a nand backup. I hadnt got to the priiloader install yet, so it is not installed. From what I've read I'm pretty much out of luck. Any help or suggestions?

    Thanks

    Tracy

  2. #2
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    at least you have a nand backup so your wii can be restored.
    Find some one close to you who can re-flash your nand using a nand flasher.
    I can do that for you but I think I am bit far away from you located.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •