Results 1 to 8 of 8

Thread: Erro 003 after updating to 4.2 as normal, had no modchip or HB installed at all

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Erro 003 after updating to 4.2 as normal, had no modchip or HB installed at all

    So, Modify any Wii 4.2 & below - GBAtemp.net following this link as I always did, I got this USA wii bricked with Error 003 after updating it to 4.2 as the tuto says...

    What should I do now, sit and wait and cry even more??

    O.o

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,298 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    From the error index:

    003:
    Unauthorized device on 4.2 thanks to N we have abrand new error code... So, no workaround on this yet, try unplugging any chips or whatever N thinks is unauthorized from the wii. Seems like Korean wiis are super defective to this. Some people have reported being able to contact their wii salesman, and complaining to him that it bricked after upgrade, they were able to get him provide them with a new wii. Thi is only if he provided you with a korean wii, and not warning you of the risks. If you did it by yourselves no luck on this..
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    did you fix the pink/green lines problem now this? or differnet wii

    the 003 error after a 4.2 update would suggest it's a korean wii
    i think you out of luck sorry

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The kor wii with pink lines is waiting for a while, gotta get time to work on him with the ab kor loadmii disc.

    This one was brand new, this dude came to have it "unlocked", it was like a freaking virgin wii... Weird. O.o

    Gonna install a modchip on it and try to load some stuff see if I get more luck with this wii.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Pretty sure it is an USA wii, at least thats what savemii said before and after the fucked up update. : /

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    did the kor loadmii disc boot you never replied to the PM
    have a look at the serial underneath if it starts with a LKM it's a korean console
    Last edited by peyote; 01-11-2010 at 10:57 PM. Reason: just had to recheck serial

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for not repplying to the pm yet, just got back from the weekend, gonna try tomorrow and let you know if it worked.

    It is an USA wii for sure. O.o

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, I am done for tonight, this wii bricked idk how, and not even with savemii and moded it doesn't load any autoboot at all.

    Gn folks.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •