Results 1 to 4 of 4

Thread: bricked wii (i think its a systemmenu problem)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    bricked wii (i think its a systemmenu problem)

    ok hi all my name is jeff and i bricked my wii during attempt to downgrade

    ok well i decided to downgrade my wii from 3.4E to 3.2E
    first i installed HBC (easy) did it no problem

    then i needed to install some wad's with wad manger and i did so and it said OK*
    so yea i thought it was a success
    then i moved on to the next step used on of the hbc menu's to downgrade,
    but i tried like heaps of times and it wouldnt download the 3.2E systemmenu v290.

    so i decided to do it manually, so i downloaded all teh wad's
    i followed some instructions and installed the ios etc..
    but i keep getting errors (ret- 1017) i think....
    so i thought it meant it had already been installed so i moved onto installing the systemmenu v290 manually.
    it said success but when i restarted my wii all i see is a black screen, doesnt load the health screen, dvd drive spins in wii, i can turn on the wii with remote but cannot sync.

    ive tried to use savemii(frii) but it wont load the rescue menu where it shows your wii version.
    apparently it doesnt work if yu dont have systemmenu ( i think i dont)
    so other way apparently is to use priiloader.. but i dont think ive got that installed so what do i do??

    any ideass??!! PLEASE!!! T^T
    thanks all in advance!!!! =]

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    247
    Thanks
    59
    Thanked 40 Times in 33 Posts
    if you didnt manage to install the ios30 before installing system menu 290 then you have killed it (i Think)
    unless you have installed bootmii as boot2? when you installed the hackmii installer (homebrew) i think you are up the creek without a paddle.

    i may be wrong though

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jamieupanddown View Post
    if you didnt manage to install the ios30 before installing system menu 290 then you have killed it (i Think)
    unless you have installed bootmii as boot2? when you installed the hackmii installer (homebrew) i think you are up the creek without a paddle.

    i may be wrong though
    but but how am i meant to know if i installed IOS30 which step would of it been?? jsut after HBC?

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    It sounds like you killed it for sure. Why did you want to downgrade it? That technique is antiquated.
    Give this a read-
    OH SH*T: Black Screen of WII!!!
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •