Results 1 to 7 of 7

Thread: Another bricked thread

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Another bricked thread

    Here it goes... my friend has asked me to have a loot at his wii, not modded in any way or form. When we turn it on, it displays the safety stuff, but no A to continue. I can do the gamecube thingy and it shows 4.0(EUR).

    I have NSMB but that doesn't seem to do anything. Now I COULD solder my wiikey off of my wii, onto his and boot the brick-repairer.

    So yeah, what are my options?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Why not just swap dvd drives until it's fixed?

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Try holding - and + and pressing A, then you should get maintenance mode up.

    You should then be able to go into wad manager and delete the offending wad that's giving you the problem. Sounds like a type of banner brick to me.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well thats the thing, his wii apparently doesn't have anything on, no softmods, nothing. With that said, I swapped our drives but still nothing loads.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried autoboot anyregion, disc spins for a while and stops, burning universal unbrick disc now

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so when on the 4.1(EUR) screen nothing boots, nothing burned atleast. I haven't tried bootmii but I can only imagine it wont work. However, when I insert new super mario bros (4.2) the screen goes black and the disc spins
    halp

  7. #7
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Use Wii Autoboot Creator.zip to set the iso of NSMB to autoboot, set the chip to autoboot, then try to boot the disk in his wii and update to 4.1. Make sure it is the right region.

    Sure sounds like a bannerbrick, which updating would not fix.

    Also, brick disks will not work without some trucka ios. Probably needs the system ios trucka, and the ios the disk uses, or just the ios the disk uses. So since it is not softmoded there is nothing he can do. Hope the 4.1 update fixes it.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •