Warning: Only variables should be passed by reference in ..../includes/class_bootstrap.php(561) : eval()'d code on line 66

Warning: Only variables should be passed by reference in ..../includes/class_bootstrap.php(561) : eval()'d code on line 66
please help...neogamma caused brick
Results 1 to 6 of 6

Thread: please help...neogamma caused brick

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    please help...neogamma caused brick

    I am pretty new at this. i followed all of the steps properly. downgraded 15 restored 15 , removed stub ios. i have 4.2u. I thought everything was perfect. When i loaded neogamma it said i wasnt rinning on ios249 and i didnt know what i was doing i shouldnt run it. I thought i could run it any way. it seemed to work fine, then today when i turned the wii on...i couldn't get a signal. I'm not sure what happened. has anyone ever had a successful hack and the next day brick? any help would or insight would be greatly appreciated. also if anyone knows how to fix it that would be great.


    Thanks.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Can you switch the Wii on using the Power button on the Wii remote? That's from Red to Green LED, I don't expect you to get it synced.

    Neogamma didn't cause your brick, any banner issues with the channel would have been seen as soon as you rebooted, even a soft boot would show this.

    A black screen Wii is generally only caused by System corruption or bluetooth module/wifi module failure.

    Look at http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...creen-wii.html
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My remote will turn the red to green LED. what does that mean? i cant understand what i did wrong. after 3 days of trying to remove the stub ios, i finally got it to work. i was never given the chance to remove 249 or 250 for some reason. I then, from the home page load NG7, and it started fine. then it said it was running on a different IOS than 249. I'm not sure what to do. i tried holding reset down and starting but cant get anything. Please help.



    Thanks

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK, we can close this thread. it turns out my daughter unhooked the wii for the dvd player and never plugged it back in. WHEW. no brick!


    Thanks for the help though.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the problems Felix thought he was having. I can power on the Wii with the wiimote..what does that mean?

    ANy help would be appreciated
    thanks!

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Do what he did, plug it into your tv. Otherwise, start your own thread, with some helpful details that may lead to an answer for you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •