Page 35 of 43 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 341 to 350 of 427

Thread: Preloader/Priiloader Brick Fix

  1. #341
    New Member stunner2x's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    78
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    you get hbc when you install priiloader. Get into homebrew and click on bootmii. Read your options...1. dvd 2. hbc 3. priiloader or something similar.

  2. #342
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by stunner2x View Post
    you get hbc when you install priiloader. Get into homebrew and click on bootmii. Read your options...1. dvd 2. hbc 3. priiloader or something similar.
    What on earth are you talking about?
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #343
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What to do about an exception error?...

  4. #344
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    friend brought me a wii that her son attempted to format. she had it softmodded to 4.1u (she says). system is booting up to preloader v 0.28, IOS v30, systemmenu v289

    i managed to get dop mii loaded. used ios249 and 36 (other ioss listed in this guide are not present) to try and install ios 60. however, when i go to install it, i select yes to the 3 options, select load from SD and all that happens is it comes up again with 'load from sd'. i tried loading from usb, got an error naturally. so i formatted a WD external drive that i have to fat32, loaded the ioss in usb:\wad , tried to load from usb but still got an error.

    ive repaired one wii before that had a system menu is corrupt error, but never one that had this particular error message. pasted below is a dop-mii scan

    "DOP-Mii Report"
    "Region", North America (U)
    "Hollywood Version", 0x11
    "Wii Unique DeviceID", 80589554

    IOS Version, FakeSign, ES_Identify, NAND, Flash
    "249 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "55 (v4633)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "53 (v4113)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "51 (v4633)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "50 (v4889)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "38 (v3609)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "37 (v2070)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "36 (v1042)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "35 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "34 (v1039)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "33 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "31 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "30 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "28 (v1288)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "22 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "21 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "20 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "17 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "15 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "14 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "13 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "12 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "11 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "9 (v7)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled


    any help is appreciated.
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  5. #345
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by black94850 View Post
    friend brought me a wii that her son attempted to format. she had it softmodded to 4.1u (she says). system is booting up to preloader v 0.28, IOS v30, systemmenu v289

    i managed to get dop mii loaded. used ios249 and 36 (other ioss listed in this guide are not present) to try and install ios 60. however, when i go to install it, i select yes to the 3 options, select load from SD and all that happens is it comes up again with 'load from sd'. i tried loading from usb, got an error naturally. so i formatted a WD external drive that i have to fat32, loaded the ioss in usb:\wad , tried to load from usb but still got an error.

    ive repaired one wii before that had a system menu is corrupt error, but never one that had this particular error message. pasted below is a dop-mii scan

    System Check



    any help is appreciated.
    That is not one 4.1! You are running 3.2 on that Wii.

    Edit: I added spoilers. You should try it sometime.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  6. #346
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    That is not one 4.1! You are running 3.2 on that Wii.

    Edit: I added spoilers. You should try it sometime.

    my editor is acting funky or i would have.

    i fixed the issue. i followed a part of the black screen of death wii guide here. got wad manager to run on 249. installed patched 60 then installed sysmenu 4.1.

    playing ssbb right now just to make sure its fine, seems to be working fine(just kicked the giant plants butt!)
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  7. #347
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by black94850 View Post
    my editor is acting funky or i would have.

    i fixed the issue. i followed a part of the black screen of death wii guide here. got wad manager to run on 249. installed patched 60 then installed sysmenu 4.1.

    playing ssbb right now just to make sure its fine, seems to be working fine(just kicked the giant plants butt!)
    You really need to update those IOS's.

    If only some sexy stud had made an amazing guide for doing just that, and then placed a link in his signature, all would be well!
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  8. #348
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    An old version of cIOSCORP is installed on that wii. Just a heads up.
    Damn I suck!!!!

  9. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  10. #349
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    An old version of cIOSCORP is installed on that wii. Just a heads up.
    I did a lot of searching (like a half hour), and as far as I could tell, all versions of cIOS/DarkCorp set IOS versions 65535. I guess it wasn't in the changelogs (which I went through several times). I didn't remember any v7 IOS's, but I thought maybe they were offline ones that only came on SM1.0 or something.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  11. #350
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Yeah I forget which version of corp they are from, but that's what they are.
    Damn I suck!!!!

Page 35 of 43 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •