Page 10 of 43 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 427

Thread: Preloader/Priiloader Brick Fix

  1. #91
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, I reinstalled the boot2 BootMii and HBC and that's smooth sailing so far. When I boot to the System Menu from BootMii it just takes me to the PriiLoader screen. If I boot to the System Menu from PriiLoader it gives me an error message (Version is zero at line 54) but takes me to the Wii Menu anyway and everything seems to be fine from that point on.

    Also, I installed IOS70 (with the reinstallation of the System Menu 4.2U) before the PriiLoader installation. Here's my report, I did it using Dop-IOS-Mod v12 (couldn't upload the file for some reason). Is that all right or should I use the 11.5 link you posted? Thanks again for all your help.

    "Dop-IOS MOD Report"
    "Region", North America (U)

    "Hollywood Version", 0x11
    "Wii Unique DeviceID", 60379697

    IOS Version, FakeSign, ES_Identify, NAND, Flash

    "250 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "249 (v10)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "70 (v6687)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "61 (v4890)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "60 (v6174)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "57 (v5661)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "56 (v5405)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "55 (v5406)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "53 (v5406)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "38 (v3867)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "37 (v3612)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "36 (v1042)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "35 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "34 (v1039)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "33 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "31 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "30 (v1040)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "28 (v1293)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "22 (v780)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "21 (v514)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "20 (v12)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "17 (v512)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "15 (v266)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "14 (v263)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "13 (v10)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "12 (v6)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "11 (v10)",Enabled,Enabled,Enabled,Enabled
    "9 (v521)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled

  2. #92
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    I think you may be related to your hacks.in file. Delete hacks.ini from your sd-card and extract 4.2u-hacks.zip to sd:\

    Boot into priiloader, click hacks, enable block online updates and block disk updates, remove disk diag check.

    Go to priiloader settings and set autoboot and return to system menu, check that ios is set to system ios (ios70).

    Backup up the bootmii folder and nand.bin key.bin to a safe place, remove them from your sd-card.

    Reboot, any errors?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  4. #93
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That did the trick! I can't thank you enough for your help; there's no way I could've figured that out on my own.

    Only trouble is now if I put any Nintendo disc it freezes the Menu. Well at least it works though. Thanks again.

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 12-28-2012 at 06:44 AM. Reason: Merged Posts...

  5. #94
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Recently I formated my Wii because I wanted to freshly install everything....Big mistake.... now all I have is preloader and get system menu ticket error.... tried following the steps but system hangs at wad manager warning screen and I cant press anything. Any suggestions would be greatly appriecated.

  6. #95
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try CB2_BB2_Dop-Ios_Mod-v11.5.zip
    Install the system ios with patches then the system menu.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #96
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For some reason, it does the same thing. When I ran the file it would do a system dump or unsync my wii remote or lockup. I am wondering if this could be due to my sd card? Maybe it is incompatiable. The sd stick is a pny it has worked before.

  8. #97
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by sabermammoth View Post
    For some reason, it does the same thing. When I ran the file it would do a system dump or unsync my wii remote or lockup. I am wondering if this could be due to my sd card? Maybe it is incompatiable. The sd stick is a pny it has worked before.
    You could try another sd-card. Try to load the apps from HBC. Load the HBC-Loader if you have preloader.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #98
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I dont have HBC. (sorry I am a noob when it comes to the wii) Tried to install bootmii, wii loses conectivity to the controler. Tried both the files you specified the wii either does a stack dump, blackscreens or loses connectivity. Don't know what to do, but still haven't given up hope. My brother guided me through the 1st install orginally and that was years ago so I dont recall what was done and feel alittle noobish. Nothing seems to work. I did try a different SD card and now I get the 3rd option of black screen on loading.

  10. #99
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    A gc-controller should help with the wiimote issue. Do you have one? If not you should get one.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. #100
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bought a GC controller, no dice. When booting wad manager get a stack dump everytime. When useing wii remote program will run to the splash screen and lose connectivity. When used with both wii and gc controllers boots to splash warning screen but GC controller does nothing (assumeing wad manager is locked). Friend has suggested I use the GC controller fix. Any thoughts ?
    Preloader vers .28
    Fw 3.2u
    Seems I am coming to the end of the road here.

Page 10 of 43 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •