Page 6 of 41 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 403

Thread: OH SH*T: Black Screen of WII!!!

  1. #51
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @erikie

    I cant thank you enough my friend. It was the cable ...
    My Wasabi DX has maked tiny holes in the cable, original cable is not very good. I replaced with the one that came with modchip and ... success

    Thank you again.

  2. #52
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    Great man, the only problem is that we tend to overlook those things. We always presume it is hardware failure but we need to check out the cables too
    I am glad it works now. Hope you can return your new drive still
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  3. #53
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just got my friends Bricked wii from NINtendo, and they fixed it under warranty!!! Yeay!! I tought I had to buy him a new one lol!! Thanks to everyone who tried to help me

  4. #54
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    70
    Thanks
    10
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by Voldemont View Post
    I just got my friends Bricked wii from NINtendo, and they fixed it under warranty!!! Yeay!! I tought I had to buy him a new one lol!! Thanks to everyone who tried to help me
    Hi there, what did you write on the 'description of your problem" on the Nintendo report sheet?

  5. #55
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nozila View Post
    Hi there, what did you write on the 'description of your problem" on the Nintendo report sheet?
    Well I just said that I had updated my wii and when it restarted all i got was a black screen. Some poeple that havent moded their wiis have had the black screen of death by updating their wiss to version 4.2

  6. #56
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    70
    Thanks
    10
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by Voldemont View Post
    Well I just said that I had updated my wii and when it restarted all i got was a black screen. Some poeple that havent moded their wiis have had the black screen of death by updating their wiss to version 4.2
    Thats what I wrote on mine as well. Said I put in NSMB and updated it, when wii restarted I got black screen. Just havent sent it off yet.

    BTW do you know how you got the blackscreen to begin with?

  7. #57
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have been searching for an answer to my problem, but with no luck, so could use some help. I modded my friends wii with a drivekey, and installed neogamma to play NSMB. it worked fine for a month and then all of a sudden, it is not working now. The symptoms are: No signal when powered on/black screen, the drive makes no noise and does not accept disks, there is no blue light on the disk drive that flashes. The only thing that happens is the red power light turns to green when powered on.

    I have no NAND, no preloader installed, nothing. Will Savemiifrii work on this?

  8. #58
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    try disconnecting the drive to see what happens then. Could be your drive that is causing the issue.
    Especially as you have no blue flash at startup. That is not good...
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  9. #59
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,I have the Black Screen of death too,i was loading an updated version of priiloader so my wii wouldnt keep going to the start up menu of priiloader and i think i loaded it onto or through IOS30 instead of IOS249. It started to load then it came up with exception error and a whole heap of numbers,I shut it down then started it again and now all i get is black screen, wiimotes dont sync but turn on the wii and i dont think the wii is sending a signal to my tv because it screen saver comes on.Is it fully bricked? Does anyone have suggestions on a fix? I dont have a GC controller<or do i have to send it to nintendo?Thanks again for any help

  10. #60
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    did you try starting your wii with the reset button pressed?
    Also do you have bootmii in boot2 installed? Watch the drivebay led blinking when you boot without SD card (with bootmii it flashes twice)
    If none of this works, how old is your wii? or do you have a nand backup?
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  11. 1 User Says Thank You erikie For This Useful Post


Page 6 of 41 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •