Page 5 of 41 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 403

Thread: OH SH*T: Black Screen of WII!!!

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    70
    Thanks
    10
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    I softmodded my wii using dogegg's "New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii" and have 4.1E installed.

    I have a nand Backup, priiloader but when I updated homebrew from the Homebrew channel. WHich I think erased my priiloader??

    Bootmii was installed as an IOS.

  2. #42
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unusual problem

    Well, hallo to all in this great forum with my first post.

    First i just want to say that i am reading and searching around this forum for a couple of days but i didnt find nothing even close to my problem, so i decided to go for help in this thread.

    I have a 2 year old d2c Wii, first i have installed Argon modchip, couple of months ago i install Wasabi DX and all was ok until last week.

    My daugter was playing and suddenly we get a black screen with message "An error has aquired. Press the eject button, remove the disc and turn off the power." Ok, but the disk wont Eject. I disasembled the drive, removed the disk and powered up wii but it wont accept discs anymore.

    I assumed my drive is dead and decided to go without it. I removed the drive and softmodded my wii using tutorial found in this forum. My wii was 4.1e.
    All went OK, no mistakes at all, installed everything and when i tried to use usb loader couple of seconds after i load image i get same mistake
    I installed the internet channel to try it and i get same mistake again ... "An error has aquired. Press the eject button, remove the disc and turn off the power."

    I cleaned up everything, restore my nand backup and ... same problem

    I went for a 4.2 internet update, updated OK. Drive still not works.
    I softmodded with 4.2 guide, again no errors, fine instalation.
    But problem remains, i cant play games via Usb, tried 5 different drives ant 10 different images, cant run homebrew "exception error" and everything i want to load i get "An error has aquired. Press the eject button, remove the disc and turn off the power."

    But my Wii works, it doesnt crashes, internet connection is fine, can start usb loader etc, just wont play anything.

    I am really stuck here, we dont even have a nintendo service.

    Any help will be greatly apreciated.
    Thank you in advance and please excuse my English.

  3. #43
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    @finishme
    If you replace the dvd-drive, your errors should go away.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  5. #44
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    A wii cannot be used properly without a dvd unit attached to it.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  6. 2 Users Say Thank You to erikie For This Useful Post


  7. #45
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @mauifrog, erikie

    Thank you people.
    I somehow got the idea that Wii can operate without drive.
    Everything described above is done without a drive. I mean drive detached.
    Will try to find drive to order from somewhere and will post result.

    Thank you again.

  8. #46
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    you can use a broken drive with a usb program. just connect your broken drive and try again
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  9. #47
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @erikie

    Nope. I just triet that and still the same, not working and got a same error.

  10. #48
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    Is your drive doing anything? Could be a broken fuse next to the power connector. Try to measure those for continuity. A drive with a broken PCB will not work. However a drive with a broken mechanism or broken laser will work with usb loaders
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  11. #49
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hallo again.
    Today i replaced my drive with brand new one.

    Absolutely the same behaviour ... i am really stuck here. Any other advice please.

  12. #50
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    that sucks, so either you have a software problem on your wii or a hardware failure on the board. Are you sure the cables are still in one piece? It could be your drive cable (the flat one) is not in one piece anymore. I would suggest to have a look at that first.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  13. 1 User Says Thank You erikie For This Useful Post


Page 5 of 41 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •