Page 40 of 41 FirstFirst ... 3038394041 LastLast
Results 391 to 400 of 403

Thread: OH SH*T: Black Screen of WII!!!

  1. #391
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by xocoatl View Post
    So it seems that if I put in an original game disc, and have the SD card removed, then the wii will boot and start the game. Exiting the game also gets me back to the system menu.

    I know when I last played around with this, I was having issues with the softmod, and could not run iso images from my hard drive using GX usbloader I think it was.

    What is the best way to get things back to a more stable state, with the homebrew channel installed again?

    Thanks.
    Try turning the wii off, holding reset and powering the wii on while holding reset. See if preloader/priiloader loads. If it does load, disable all the system menu hacks and see what happens.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #392
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Try turning the wii off, holding reset and powering the wii on while holding reset. See if preloader/priiloader loads. If it does load, disable all the system menu hacks and see what happens.
    Tried that before I figured out an original game disc would get me past the black screen, and was not able to get any preloader/priiloader to load, just black screen.

  3. #393
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by xocoatl View Post
    Tried that before I figured out an original game disc would get me past the black screen, and was not able to get any preloader/priiloader to load, just black screen.
    Ok, try this.
    Backup and format your sd card, then extract this to sd:\
    http://www.mediafire.com/download/3u...cb2-wiimod.zip
    Put that sd card in your wii, does wiimod load.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #394
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi all,

    I've got a bricked wii after I update online by internet. So, I cannot get into boot2 or preloader. I think the update wiped out all.
    It's my stupidity. I should never update online. I just knew it from this forum. But I'm late.
    I really appreciate for your kindly guidance.
    Last edited by ash2410; 08-06-2013 at 09:44 AM. Reason: add some info

  5. #395
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by ash2410 View Post
    hi all,

    I've got a bricked wii after I update online by internet. So, I cannot get into boot2 or preloader. I think the update wiped out all.
    It's my stupidity. I should never update online. I just knew it from this forum. But I'm late.
    I really appreciate for your kindly guidance.
    Just follow the Softmod any Wii Guide and you'll be good to go again.

    Edit: or are you saying that you have a black screen?


    Tapatalk misspelled it. Knot me.

  6. #396
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,526
    Thanks
    1,863
    Thanked 4,340 Times in 3,638 Posts
    Blog Entries
    5
    @ash:

    Krafter's correct in that your post though well-meaning lacks some very necessary information. He knows his stuff in terms of NAND repair/flashing/troubleshooting, probably good to respond with further clarification.

  7. #397
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,404
    Thanks
    374
    Thanked 1,070 Times in 912 Posts
    In talking to him in IRC (I directed him to post here), my understanding is his system doesn't boot, priiloader either wasn't configured or got overwritten by the update, and the system is likely not boot2 since it was shipped with menu 4.3.

    Click Below for recommended Links


  8. #398
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,526
    Thanks
    1,863
    Thanked 4,340 Times in 3,638 Posts
    Blog Entries
    5
    @llaffer: if he's got a NAND backup and in the USA, most definitely will need Krafter's services (but you already know that, saying more to confirm for his benefit in thread).

  9. #399
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks all for your responds.
    Yes, it shows a black screen. It was origin 4.3E, after softmod it used 4.1E (I live in France), HBC, boot2, preloader, bootmii.
    I did followed all steps in the first post of this thread. Option #1 and #2 not work.
    The manette remote is still can turn it on, but it always blinking, not sync with wii. And the wii only one flashing and scanning DVD.
    What should I do next? Should It has to NAND programming?
    Last edited by ash2410; 08-07-2013 at 12:17 AM.

  10. #400
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just ran into a problem the other day. Out of the blue I just got this black screen and I didn't change anything. It turns out that when I take my SD card out of my Wii then it loads properly, but with it in it stays black. I was able to load Priiloader by holding Reset but BootMii doesn't load. I checked out the contents of the SD card and there is no BootMii stuff on it. I also tried to find the backup NAND I made but I can't find it anywhere . Right now the Wii is technically still working so it's not a desperate situation, but I'm not able to run any kind of homebrew app or it just goes back to the system menu even with the SD card out since it can't load the files. If I boot without the SD card, and then insert the SD card after the Wii is on and in the system menu then I can load the homebrew apps fine. Any ideas what could be the issue?

Page 40 of 41 FirstFirst ... 3038394041 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •