Page 14 of 41 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 131 to 140 of 403

Thread: OH SH*T: Black Screen of WII!!!

  1. #131
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by williammai View Post
    Hello All,

    Can someone help me.
    I have used messie guide to softmod my Wii 4.2E.

    Everything is went fine.
    When i restart my wii with nothing connected my wii won't boot and gets the black screen. I can get into priiloader.

    But when i boot my wii with a SD card with the first package of the hack my wii boots up and i can get into the wii system menu.

    Is there a way to fix this problem?

    thanks all for helping
    What happens when you load the system menu from priiloader?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #132
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Without the package on the SD card I get the black screen even load from priiloader.
    With the package I can do all on the Wii. Can also get into HB.

  3. #133
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So my Wii was updated yesterday to 4.3 (after doing this without my knowledge, and now the Wii simply boots to the OH SHIT black screen. I have bootmii installed as boot2, and can boot into bootmii just fine.

    I've read this and tried putting dop-mii on the SD root after formatting but dop-mii doesn't boot when the wii does.

    Is there anything I can do as of yet? Or do I need to wait for a 4.3 formatter to come out for bootmii?

  4. #134
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by P-Dude View Post
    So my Wii was updated yesterday to 4.3 (after doing this without my knowledge, and now the Wii simply boots to the OH SHIT black screen. I have bootmii installed as boot2, and can boot into bootmii just fine.

    I've read this and tried putting dop-mii on the SD root after formatting but dop-mii doesn't boot when the wii does.

    Is there anything I can do as of yet? Or do I need to wait for a 4.3 formatter to come out for bootmii?
    What is your nand % usage?
    Backup and format your sd-card
    Extract Dop-Mii_v12_CB2_BB2.zip
    to sd
    If dop-mii loads, reinstall ios60-v6174, then system menu 4.1

    If that fails, make a new nand backup
    Extract 4.1e-Nand_Formatter.zip
    or
    4.1u-Nand_Formatter.zip
    boot into bootmii, load the formater from the sd menu.
    You can follow that guide for more details on this.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #135
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    If you can get into bootmii, just do the formatter again and dont update to 4.3 this time.

  7. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  8. #136
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    What is your nand % usage?
    Backup and format your sd-card
    Extract Dop-Mii_v12_CB2_BB2.zip
    to sd
    If dop-mii loads, reinstall ios60-v6174, then system menu 4.1

    If that fails, make a new nand backup
    Extract 4.1e-Nand_Formatter.zip
    or
    4.1u-Nand_Formatter.zip
    boot into bootmii, load the formater from the sd menu.
    You can follow that guide for more details on this.
    Since I just formatted I would think my nand % usage is low. I think the backup in bootmii said something around 1350MB free? Also Dop-Mii fails to boot.

    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    If you can get into bootmii, just do the formatter again and dont update to 4.3 this time.
    Doing that, it seems to get stuck on the first part:
    "Installing /wad/IOS17-`1.WAD
    fsize: 1617920"

    It's been on that part for a while now, and the first time I did this it didn't take very long at all. It also says couldn't open an existing setting.txt for reading, but from what I've read that's not a big deal.

  9. #137
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    If its taking ages, its struggling to read your SD card or the wads you have put in there are from NUS (some work, some dont... its best to extract wads from a game update)

    If your setting.txt is missing, theres another version of the formatter in the tutorial thread and an application to create your own setting.txt.

    if you put new formatter and new setting.txt on your sd card, it will load it from there.

    Edit: also, you should restore your nand backup (assuming you made one) before doing nand format again, as then it should read your setting.txt (which is clearly did the first time as you updated to 4.3)
    Last edited by Krank; 06-29-2010 at 09:11 AM. Reason: double - please use Edit

  10. 1 User Says Thank You Bad_Ad84 For This Useful Post


  11. #138
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    If its taking ages, its struggling to read your SD card or the wads you have put in there are from NUS (some work, some dont... its best to extract wads from a game update)

    If your setting.txt is missing, theres another version of the formatter in the tutorial thread and an application to create your own setting.txt.

    if you put new formatter and new setting.txt on your sd card, it will load it from there.

    Edit: also, you should restore your nand backup (assuming you made one) before doing nand format again, as then it should read your setting.txt (which is clearly did the first time as you updated to 4.3)
    Hmm. Formatted the SD card again, put both formatters on there, and now they get to the SECOND IOS before stalling. Should I maybe get the IOSs from another place? It's the same link/SD card I used the first time, so I'm kind of curious why it won't go through.

  12. #139
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    1,304
    Thanks
    7
    Thanked 320 Times in 240 Posts
    Blog Entries
    2
    Which wads did you use? from mauifrogs pack (the ones i linked in the tutorial thread)? Those have worked on around 30 wiis for me, but I use that nintendo branded sd card that seems to work with everything.

  13. #140
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bad_Ad84 View Post
    Which wads did you use? from mauifrogs pack (the ones i linked in the tutorial thread)? Those have worked on around 30 wiis for me, but I use that nintendo branded sd card that seems to work with everything.
    Yeah, those are the ones. They worked for me when I did this prior to the 4.3 update, but now that doesn't seem to be the case. I'd also like to add that SOMETIMES (just sometimes) the second formatter (the one just called "formatter") gets to the third IOS before stalling. Seems to only happen once in a while, though.

    (sorry for the double post, "edit post" doesn't seem to work. just gives my mouse a perpetual loading icon)

    Nowt it can make it to fifth installation wad now, the first one that is significantly larger in fsize. I'm not sure what is causing it to work itself up a little at a time, but that's what seems to be happening. Who knows? Maybe by tomorrow it will be able to do all of them hehe
    Last edited by oddgriffin; 06-29-2010 at 04:14 PM.

Page 14 of 41 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •