Page 22 of 32 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 211 to 220 of 314

Thread: Semi-Brick, system settings locked, Opera error.

  1. #211
    RMY
    RMY is offline
    New Member RMY's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    That should do the trick. You can view the region settings in Muti-Mod Manager, syscheck, or any region changer mod 6 if your not sure what your region settings are.
    thanks maui, I have succesfully fix my semi brick.
    I've tried to run syscheck 2.0 but does not work, the result is error... I wonder why?

  2. #212
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hello all,

    I've a Wii with a mod chip installed (not too sure which one), and now am trying to fix the opera error when accessing system settings. My Wii runs PAL games and can read from discs.

    When I try to fix it using bannerbomb v2 (actually I dunno what version my Wii is on, but should be a 4.x), when accessing channels then SD card, with the bannerbomb v2 files extracted into it, my Wii jus hangs.

    Anyone can teach me how to fix this?

    tyty
    Last edited by gunslinger90; 02-15-2011 at 06:23 PM. Reason: erm i jus tried using bannerbomb v1 and its working, haha sorry

  3. #213
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    get a GC controller and do the D-Pad act (SaveMiiFrii), ur Wii version will be shown at lower right corner of ur tv/mon
    then, u could follow the Tuts in this Forum for recovery
    or,
    simply load and update with a lately released retail PAL disc (e.g. Yu-Ci-Voh Wheelie Breakers 5Ds ?), u'll see instantly.
    Last edited by billyhome; 02-16-2011 at 02:15 AM.

  4. #214
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    105
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok im on 4.2e softmodded with hbc installed also bootmii installed & priiloader

    sd icon is on the system menu

    what steps do i need to take now to get rid of the black screen on system settings

    i installed a system menu theme last nite is was a 4.2E_DarkWii_Menu_Theme i pressumed it was fine with it been 4.2e but it seems what i read in your post that it seems to be a different region why im gettin this black screen in system settings

    ps - can i not just remove theme from card
    Last edited by djpoolie; 02-21-2011 at 03:32 AM.

  5. #215
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    you installed the theme on your wii so removing it from sd wont do nothing...

    install a working theme or the 4.2E system menu wad

    you can use nus downloader and download system menu wad but tick create decrypt content and you ll get the....0000008a.app = original wii theme install it with mymenufy
    Last edited by Cile; 02-21-2011 at 03:46 AM.

  6. #216
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    105
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for reply , i do have a pal 4.2e theme now can i just delete other theme of sd and put new one then isntall with mymenuify ?? is that write what u were saying

  7. #217
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Yep....make sure it is the 4.2e theme this time

  8. #218
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    105
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just installed new theme and still getting black screen on system settings , its a pal 4.2e theme and works fine on my friends

    the new theme is installed and all working but nothing in system settings

  9. #219
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by djpoolie View Post
    just installed new theme and still getting black screen on system settings , its a pal 4.2e theme and works fine on my friends

    the new theme is installed and all working but nothing in system settings
    Why not just reinstall the correct system menu version and not another theme?

  10. #220
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Kinda off topic, this is to fix region semi bricks, not Theme FAILS
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 22 of 32 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •