Results 1 to 8 of 8

Thread: Installed Cioscorp v1 or v2 on a black wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Installed Cioscorp v1 or v2 on a black wii

    i Installed Cioscorp v1 or v2 on a black wii.... not good at all....relly stupid
    Yes i know i should read more... so i know what i am doing....

    Now i can start my homebrew channel but from there everything
    i try to start gets black

    I cant boot anything from wiimenu sdcard there all gets black too....

    have been searching for a solution all day but cant find any.....

    if i upgrade my wii will that help? have 4,1E right now...


    i have also done a nand backup from my other white wii can i use that one in my black one?

    Pls HELP !!

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Tuffe View Post
    i Installed Cioscorp v1 or v2 on a black wii.... not good at all....relly stupid
    Yes i know i should read more... so i know what i am doing....

    Now i can start my homebrew channel but from there everything
    i try to start gets black

    I cant boot anything from wiimenu sdcard there all gets black too....

    have been searching for a solution all day but cant find any.....

    if i upgrade my wii will that help? have 4,1E right now...


    i have also done a nand backup from my other white wii can i use that one in my black one?

    Pls HELP !!
    Did you install bootmii as ios? Try to extract cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip to your sd-card and load hbc, the bootmii. If wadmanager we can fix it.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes bootmii as ios is installed but i can not start anything from there....

    tried cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip but cant get it to start

    can i use a nand backup from another wii??
    what happen if i do a update
    if i put wiisports disc in the console it wont play because it wants to perform an update.... will it help if i do this??

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Tuffe View Post
    Yes bootmii as ios is installed but i can not start anything from there....

    tried cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip but cant get it to start

    can i use a nand backup from another wii??
    what happen if i do a update
    if i put wiisports disc in the console it wont play because it wants to perform an update.... will it help if i do this??
    Update from the disk, then follow the 3.1-4.1 guide linked below.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Still no luck
    Got the black screen from sd meny

    the homebrew channel is still whith me but cant start anything from there either
    i guess an internet update wont help?

    the nand recovery from my other wii is it an option?

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    I would try some more games. Try to rent NSMB and update from that. Also try to load dop-iso-mod, signcheck, cIOSCORP-Uninstaller.zip.

    Do you have a link to the cIOSCORP you installed?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried the cioscorp uninstaller but it wont start (black screen)
    no link old download...but all files in cios folder are from 20090106

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Problem solved....

    I did use the wii sport resort disc and did an update from it... after that i can start appz from the homebrewchannel again


    Thanx for the help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •