Page 81 of 202 FirstFirst ... 3171798081828391131181 ... LastLast
Results 801 to 810 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #801
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by mojtaba64 View Post
    tnx,
    I said for the first time i got error 003 i didn't update! after I got it I install sm 4.2u (the unuficial version from wad manager...) nothing happend but losing priiloader access...
    sounds great but i said I can't boot any disk can my wii boot disk with 4.3 update? should it be original??
    First of all, it is because you installed IOS70 that you got the first problem with error 003, then you installed the full system menu with WAD Manager (Same as updating officially) which deleted priiloader & lost your chance for fixing. As for the discs with 4.3 we are still waiting for them to be released, & your wii won't boot discs until your get a modchip & configure it to autoboot.

    RedArrow

  2. #802
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok,
    tnx for answers,
    yes I know i should ask after getting 003 but...
    I'm pretty sure that the sioscorp was installed on my wii, (I could run game from disk channel and the price showed that no modchip was not installed on my wii) so if i get a modchip and configure it to autoboot a could restore it with the first sulotion? if it is right i'm gonna go to get a modchip...

  3. #803
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Korean (D3-2 Nothing) bricked to 4.2 USA - WiiKey Fusion

    Hi guys, seems like you know what you're doing, cuz I'm totally lost.
    I'm a newbie to this stuff, but I have been reading lots of forums regarding this Error 003.

    I have a Korean Wii with D3-2 Nothing drive, and WiiKey Fusion chip (SD Card loading only). Chip installed fine, played games fine.

    But then I did the stupid System Update, and now it's bricked to 4.2 USA.

    I have no idea which IOS is had, and I don't know what it has now.

    I can get to the SaveMii screen where it says 4.2 USA in the bottom right corner.

    I have tried the Mario Kart trick (using SD Slot inc with Fusion), but it doesn't work. Red and Blue light flickers for 1 sec on the WiiKey Fusion, and it stops. Screen goes black and thats it - nothing else happens.

    I don't think the Wii has been modded before, and I don't think has any cIOS.

    Reminder: I am using a D3-2 Nothing drive, and WiiKey Fusion (only boots from SD Card that came with the chip).

    I can't use any other chip to load games from the DVD Drive because the drive is not supported by any modchip.

    Is my Wii F'd up, or does anyone have a solution using the Fusion chip ?

    I am desperate to fix the problem. Pleeeeeeeeeaaaaaaaaase someone help me.

  4. #804
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi all, my korean US wii also having this error. i have been follow the guideline here (method 2) , i manage to see the wii version on right bottom with 4.3 USA after hold down the direction button on gc controller. but no matter what wii game disc inserted, it just couldn't boot but blank screen only... the disc i tested was wii fit original (us), pirated burn castlevania, pirate plundarrr .. anyone can help on this?? great thanks!!

  5. #805
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by cheeseah View Post
    hi all, my korean US wii also having this error. i have been follow the guideline here (method 2) , i manage to see the wii version on right bottom with 4.3 USA after hold down the direction button on gc controller. but no matter what wii game disc inserted, it just couldn't boot but blank screen only... the disc i tested was wii fit original (us), pirated burn castlevania, pirate plundarrr .. anyone can help on this?? great thanks!!
    Did you have a modchip configured to autoboot & did you patch the isos to autoboot?

    RedArrow

  6. #806
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by RedArrow View Post
    Did you have a modchip configured to autoboot & did you patch the isos to autoboot?

    RedArrow
    Hi RedArrow, could you teach me how to do this? thanks

  7. #807
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by cheeseah View Post
    Hi RedArrow, could you teach me how to do this? thanks
    I don't know much about hard-mods, but I suppose I can try. I think there is a guide on this website about patching isos to autoboot, so you should consult that (or perhaps Mauifrog can post one, since so many people are bricking), but I should be able to tell you how to configure your modchip. If it is not yet configured you will need to install it on another wii that isn't bricked, then configure it, but different modchips have different config methods. What modchip (brand, version etc) do you have?

    RedArrow

  8. #808
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by RedArrow View Post
    I don't know much about hard-mods, but I suppose I can try. I think there is a guide on this website about patching isos to autoboot, so you should consult that (or perhaps Mauifrog can post one, since so many people are bricking), but I should be able to tell you how to configure your modchip. If it is not yet configured you will need to install it on another wii that isn't bricked, then configure it, but different modchips have different config methods. What modchip (brand, version etc) do you have?

    RedArrow
    i have no idea what modchip brand version that i having... hm.. so it need another set of wii to configure first?

  9. #809
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by cheeseah View Post
    i have no idea what modchip brand version that i having... hm.. so it need another set of wii to configure first?
    If you could lend one from someone you know, or perhaps your local modshop could help you out, don't buy one for the purpose of configuring a modchip. Talk to your modshop & they could help you out. Anyway don't buy a new wii because we're waiting for 4.3K to come out to see if that helps us out. We just have to wait. Autobooting games doesn't help much in regard to fixing the wii at this point, but it's great for playing games.

    RedArrow

  10. #810
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Try to use wii bootme
    Wii BootMe - WiiBrew
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •