Page 8 of 202 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 71 to 80 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #71
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation

    When I turn the Wii on, the screen turns black with the message:
    "Error: 003
    Unhautorized device has been detected"

    I cannot do anything!!!!!
    Last edited by fabiomarques; 12-16-2009 at 04:25 PM.

  2. #72
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Yes. It's bricked.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #73
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys,

    Just a few question to ask.

    Did a update today while trying to play my new Wii sports Resort and was hit with this "error: 003 unauthorized device has been detected".

    • So does this mean my Wii is brick for good?
    • Is there any possible way to solve it?


    The only information I know about my Wii is it's a Korean set, as I'm kind of new to this.

    Thanks in advance for help.

  4. #74
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Has anyone been able to boot any games on these wii's, anything at all?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #75
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Has anyone been able to boot any games on these wii's, anything at all?
    No game has worked so far they all load a little then stop loading. The games I have tried are burned copies that are patched to auto boot using boot me (changing first byte in iso).

    Only ssbb ntsc shows signs of loading, disc drive is reading more, 4.2u dissapears after a while and then a message "insert disc" is shown, it seems the game goes much longer in the loading process then the others but then of course this game has auto boot problem.

    It could be that my games are all pal games (some maybe modded to US version) so I am not sure if I can auto boot a real us game iso patched to auto boot.


    So far it does not look good at all.
    Last edited by mauifrog; 12-19-2009 at 02:02 PM.

  6. #76
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    i spose you have a modchip

  7. #77
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Common_Sense View Post
    No game has worked so far they all load a little then stop loading. The games I have tried are burned copies that are patched to auto boot using boot me (changing first byte in iso).

    Only ssbb ntsc shows signs of loading, disc drive is reading more, 4.2u dissapears after a while and then a message "insert disc" is shown, it seems the game goes much longer in the loading process then the others but then of course this game has auto boot problem.

    It could be that my games are all pal games (some maybe modded to US version) so I am not sure if I can auto boot a real us game iso patched to auto boot.


    So far it does not look good at all.
    All games will have to be in region. So if your 4.2u, they will have to be NTSC as 4.2 breaks region free funtion of modchip.

    Keep trying but with only NTSC games.
    Especially:
    Lego Indiana Jones
    SSBB
    Mario Kart

    If you can get Lego Indiana Jones to boot, then you can work towards a fix, possibly using mario kart or other games to get into data management.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #78
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    i spose you have a modchip
    I have wiikey2 installed.

  9. #79
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry

    i have the same problem with my new wii
    it shows black screen with error:003 ...
    plz is there any ensurance about this solution if not is there any other ways to fix it ??PLZZZZZZZZZZZ HEEEEEEEEEEEEELLP

  10. #80
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    hi..

    sorry for my bad english..

    i have a korean wii with the 003 bla bla error and via the gc controller the 4.2(usa) in lower right corner, ive have drivekey installed set to autoboot and then i have the 4.2u in the corner and i insert a copy of lego indiana jones ntsc the game boots up and i can play it with no problems, but i dont know how to save or how i possible can come into the manager menu, maybe this can help a little bit...

    LS...

Page 8 of 202 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •