Page 48 of 202 FirstFirst ... 3846474849505898148 ... LastLast
Results 471 to 480 of 2017

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #471
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by othelpa View Post
    Maybe, but there is still a quantity of Australian and European Wii-s with same problem of error003.

    By the way, I made a set of experiments and noticed that 4.2 does accept (at least in my Wii) DVDs with modified partition2 and reset to IOS250 (Mariokart, WiiFit, WiiFitPlus) and alien partition0 (EndlessOcean)
    Is your ios70 patched with the trucha bug?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #472
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by othelpa View Post
    Maybe, but there is still a quantity of Australian and European Wii-s with same problem of error003.
    I take it then you are one of those people with a European Error 003 wii. Was it region-changed or softmodded?

    RedArrow

  3. #473
    New Member othelpa's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by RedArrow View Post
    I take it then you are one of those people with a European Error 003 wii. Was it region-changed or softmodded?

    RedArrow
    It was region changed (twice) from Kor to NTSC/USA and after it modified to PAL/Europe
    I had MplayerCE with channel to call it, USB loader, Cios36rev10, Cios39rev13b and more other HBware (don't remember)
    Modding consists also in a WasabiZero Chip set to Pal region. Before 003 SM was 4.1 through Waninkoko's tool.

  4. #474
    New Member othelpa's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Is your ios70 patched with the trucha bug?
    I'm not sure, more probably there is IOS250 or something other not relocated by stubs.

  5. #475
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by othelpa View Post
    I'm not sure, more probably there is IOS250 or something other not relocated by stubs.
    OK, so what does it do when you try to install the patched mario kart channel? Just error to 003?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #476
    New Member othelpa's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    OK, so what does it do when you try to install the patched mario kart channel? Just error to 003?
    Unfortunately that is not my case... I had MarioKart Channel already installed before 003, now the game refuse to install it again.
    I have also instaled these game channels... : Wii fit, Wiifit plus, MarioKart, Rabbids go home.

  7. #477
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Well, I think that is all of them. At the moment
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #478
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got my WII 003 error after installing IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug] wad file. I have uninstalled IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug] wad file through autoboot manager 1.4 , now my WII has black screen in start up (no audio no video) I think my wii is fully bricked now. Rescue menu is not working now. I have drivekey and bootmii IOS installed in my wii and also i have NAND backup. Is there any way to fix this now?

  9. #479
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    with a nand backup you can try using a nand programmer. It could solve your problems too if the backup was from before the 003 error too.
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  10. 1 User Says Thank You erikie For This Useful Post


  11. #480
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by MAJESTICMAN View Post
    I got my WII 003 error after installing IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug] wad file. I have uninstalled IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug] wad file through autoboot manager 1.4 , now my WII has black screen in start up (no audio no video) I think my wii is fully bricked now. Rescue menu is not working now. I have drivekey and bootmii IOS installed in my wii and also i have NAND backup. Is there any way to fix this now?
    You are quite lucky. The only reason you were able to fix your error 003 is because you installed a PATCHED IOS70. This allowed you to use a Trucha-Signed disc(WAD Manager 1.4) to unbrick however when you uninstalled IOS70 the wii had nothing to revert to, I'm guessing. Try to get the recovery menu using the gc controller if not you may have to buy a savemii device but first try the wii rescue disc. It's supposed to boot the rescue menu. I hope you also know that hijacking a thread is against the rules but it did have something to do with this issue so:

    To obtain this disc send an e-mail to: kitt050383@gmail.com
    with the subject: wii rescue disc

    Then try:
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

    This disc is supposed to boot bootmii if its installed as an IOS & if this doesn't work, try the HARD version of this disc(google it)

    RedArrow

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •