Page 197 of 202 FirstFirst ... 97147187195196197198199 ... LastLast
Results 1,961 to 1,970 of 2017

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1961
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    ?possibly remove savemii/savemiifrii from wii before swap?

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #1962
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for your help mauifrog, the problem was the dvd writeer, now i finllay coulld install hbc now i triyng to follow the softmod guide, but when i tried to backup the nand with the bootmii, i press power to move to the right and the wii power off :S thats weird.

  3. #1963
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well finllay i could enter the system menu, im on 4.3U i tried to play games via disc channel and neogamma, and i couldnt it gives me error(00000000) , so i donwgrade to 4.1U and now i could play SSBB and Cars 2 but i couldnt run mario kart neither house of the dead overkill,any solution for this? and another thing, i couldnt access to MII channel

  4. #1964
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    4.1u shall be able to play Mario Kart ! Rip the game once again, if no play.

  5. #1965
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I added a wode to my Wii which is blocked with error 003 (4.3U).

    Quote Originally Posted by silviainabox View Post
    Well, this did not solve the problem . Now I have a pal ssbb, did all the process again ( Swap PWNS), have the ssbb ID game in the duallayer of the HDD , in the iso directory, together with both iso games . I am succeeding loading the NTSC game, and when I swap the discs the ssbb starts to load (according the blue light of the wode ) and suddenly the wode ejects the iso by itself.
    I don't know now what is wrong.
    What I am doing wrong ?
    I have almost the same problem. It starts Mario Kart well but when I switch, it stays on a kind of dark blue screen and nothing happens.
    On the wode is written:
    Running
    disc2.iso
    1 Reads
    32Kb

    I tried with Castlevania, the game start well, but I restart as explained with ssbb instead I have black screen this time
    (I make the reset after 1s as I'm using the wode I can't use the sound of the DVD driver)

    Do you have any idea??
    Thanks
    Last edited by Ulushyu; 11-19-2012 at 02:00 PM.

  6. #1966
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    stuck at the first step

    I am trying to run the recovery procedure, but I cannot get into recovery mode:

    mine is a korean wii from 2008, got it in china hacked to english.
    made the mistake of updating using nintendo official update, and got error 003

    now I connected the game cube controller and trying to turnon pressing the 4 d buttons, but it always load the error 003 page.
    what else could I check?

    few clarification:
    i tried with both the SD card inside and not.
    I am trying to access recovery mode WITHOUT a CD in the drive. I tried also with Zelda Pal.
    I am not sure whether I have modchip installed or not

    does these make any different?
    I need to get into recovery mode before I can do anything else.

  7. #1967
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    did you dissemble the gc controller and remove the pin beneath the d-pad?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #1968
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my friend who I am borrowing the controller from just made a funny face when he read that!
    I was reading from different forums that no hacking was needed on the controller? is it 100% necessary?

  9. #1969
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    It depends on the controller, sometimes it is not needed and sometimes it is. The controller still works, and you can put the pin back when your done.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #1970
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    It depends on the controller, sometimes it is not needed and sometimes it is. The controller still works, and you can put the pin back when your done.
    mhh, i'll have to go standby then until I find another controller to hack. My friend's controller is genuine and require those 3-star screwdrivers we don't have now...
    will surely get back here once I have the right tools..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •