Page 196 of 202 FirstFirst ... 96146186194195196197198 ... LastLast
Results 1,951 to 1,960 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1951
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    that looks good. check it with wit verify -v and ensure all the partitions are well signed. not sure what your trouble is.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  3. #1952
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I don't know what the problem is , all the partitions are showing OK.
    I have opened a discussion in the wodejukebox org as the loading of the game is interrupted by automatic iso eject

  4. 1 User Says Thank You silviainabox For This Useful Post


  5. #1953
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi im trying to fix my wii using this guide i did all the steps but when i put the disc2 the screen goes black and nothings happens, i try to put the disc2 alone and nothings happens either, i put the disc2 iso in my dolphin emulator and it doesnt load the SSBB game, its this ok? or the disc2 should load as a regular SSBB disc and i did something wrong in the priors steps when i patched the isos??.

  6. #1954
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Is the wii jap?
    What method, swap or channel?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #1955
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Is the wii jap?
    What method, swap or channel?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    i dont know if you are reffering to my message, but my wii is USA, im trying to use the channel method, the thing that i wanna know is if the disc2.iso loads as a regular ssbb game, i tried using dolphin emulator and it didnt work, in my wii it didnt work either, i want to know this so i can figure its the problem is that i did something wrong when i patch the iso, or the problem is when i record the dvd.

  8. #1956
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    With the channel method disc2 does not load as a normal disc. Be sure to let the disc spin up before installing the channel. You can check the disc2.iso with "wit verify disc2.iso -vv" and "wit dump disc2.iso -vv"

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #1957
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    With the channel method disc2 does not load as a normal disc. Be sure to let the disc spin up before installing the channel. You can check the disc2.iso with "wit verify disc2.iso -vv" and "wit dump disc2.iso -vv"

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Thanks mauifrog, i check it and its correct, so i did something bad during the dvd burn or my dvd lens its broken and dont read dual layer dvd, i hope is option number 1, because if the lens is broken im doom

  10. #1958
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well i tried again im doing the channel method and i swap the disc to put the disc2 and when i press install , a black screens appears with the message and error has ocurred press the eject button.. etc, any help?

  11. #1959
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    What kind of disc are you burning on? Using imgburn? Set the layer break for the disc? Try laying the wii flat on its side. Possibly clean the dvd drive. Possibly new media. Be sure to verify the burned disc, possibly also verify again from another drive than the one used to burn with.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Last edited by mauifrog; 11-02-2012 at 02:14 PM.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. #1960
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    What kind of disc are you burning on? Using imgburn? Set the layer break for the disc? Try laying the wii flat on its side. Possibly clean the dvd drive. Possibly new media. Be sure to verify the burned disc, possibly also verify again from another drive than the one used to burn with.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    well the thngs that it seems weird to me its that when i burn the disc2 with the imgburn, the verify process get stucks i doesnt works, with one disc2 when i put it the the screen goes black and the retunr to the black screen with the model numer in the inferior right corner with the other disc2 i tried appears the black screen with the message that the error has ocurred etc, i dont know what else do. i will try with another burner and see what happend.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •