Page 192 of 202 FirstFirst ... 92142182190191192193194 ... LastLast
Results 1,911 to 1,920 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1911
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    You may get a retail/backup Korean Wii game and proceed an update, for the sake of recovery.

  2. #1912
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    You may get a retail/backup Korean Wii game and proceed an update, for the sake of recovery.
    That will not work for this. A semi bricked 3.3 korean wii with korean settings and usa/jap/euro menu will not load a disc update or any disc title.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #1913
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    That will not work for this. A semi bricked 3.3 korean wii with korean settings and usa/jap/euro menu will not load a disc update or any disc title.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    hi
    this wii is bricked ???
    and this wii is not repair ????

    thanks

  4. #1914
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by grooss View Post
    hi
    this wii is bricked ???
    and this wii is not repair ????

    thanks
    Sorry, it can not be fixed.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #1915
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. I have a Model No. RVL - 001 (USA) Wii.

    I get an Error 003 - Unauthorized Device Detected when I turn it on. This happened when my sister updated the console.

    I got this Wii as a gift, and it had homebrew and gamma channels on it.

    Is there a way to fix this?

  6. #1916
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help

    Can you help to make a tutorial for it on youtube?i dun really understand the steps.

  7. #1917
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mourning View Post
    Can you help to make a tutorial for it on youtube?i dun really understand the steps.
    My model number is RVL 001 (KOR)

  8. #1918
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by mourning View Post
    Can you help to make a tutorial for it on youtube?i dun really understand the steps.
    No, I can not. You are welcome to make one if you like. Possibly there already is.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  10. #1919
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    mauifrog, thanks for the tutorial. I have managed to unbrick my 4.2U 003 Korean Wii. I have also soft modded it using your guide, installed priloader, but am undecided as to what to do about the version of the system menu (have not installed 4.1 as in the softmod guide). I live in Europe, do you think it would be best to change SM to 4.1E (how would I do that, I couldn't find any reference in the softmod guide, just a question below the tutorial that said that this is possible)? Or should I install 4.1U? I have already blocked updates using priloader, but I will be using the Disc Channel, loading European games, and don't know what to do about SM.

    Thank you again for the help!

  11. #1920
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    My Wii was bricked recently and it's showing this exact error. I'm currently @ the step of waiting for disc1 to boot, but after around 15 mins, it has yet to boot. I'm not sure if the steps b4 made the discs autoboot.

    Info about my Wii:
    System Menu: 4.3U (Previously 3.4U)
    Had HBC installed, not sure about priloader, bootmii or cios.
    It had a seperate channel that allowed me to read burnt discs.
    Opened it up, it doesn't seem to have any mod chip inside.

    Steps done so far:
    I executed MarioKart-PWNS.bat, burnt disc1 and disc2. As mentioned above, I was @ this black screen with "4.3U" at the bottom right of the screen and nothing happened after I inserted disc1.

    Please advise me on the subsequent actions to take.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •