Page 142 of 202 FirstFirst ... 4292132140141142143144152192 ... LastLast
Results 1,411 to 1,420 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1411
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It gets stuck at the dacotaco loader screen if I load it directly from the hbc.

  2. #1412
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried with 5 different sd cards, from 512mb sd one to 2-4gb ones... I can load hackmii installer just fine, it loads hbc after, but can't get to do anything after that... : /

  3. #1413
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got it done!

    I missed the part saying to remove any pluged stuff from it, so I removed my savemii before booting mm from hbc and it worked flawless.

    Should warn to remove any device when you get to the hbc screen imo.

    Anyway, thank you very much for your efforts on getting it fixed Maui and the other folks, it's been over an year with wii's sleeping in deep coma and now they are all returning to life!

    Thank you very much, shoulda post your paypal info so ppl cant get some donations going on.

  4. #1414
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toronto, ON, CAN
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    finally gave up the castlevania method and used the mario kart pwns method and works great.

    thanks to all who made this possible.

  5. #1415
    New Member buloy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    32
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by manvslife12 View Post
    I have problem with SmashStack Pal
    Step by step is good but i'm stuck at last step, smashstack pal doesn't load . Can anybody help me? I check again everything, change sd card. But still smashstack pal doesn't load.
    I make SSBB Pal run on my 003, and create save file, go to stage buider, del 3 custom stage, go back and put SD card with smashstack pal to sd slot, go to stage buider but nothing happen . private/wii/app/RSBP/st. I try with two file saves and no save, still doesn't run.
    Can anyone help me. Many thanks.
    I believe you are using the wrong ssbb exploit, because i use that exploit too for the first time and it is not working.
    Mad: . private/wii/app/RSBP/st. is not for error 003.
    The right one is : private/wii/app/0SBE/st.
    You can dowload the right exploit on page 1 of the guide.
    Sorry for my bad english.

  6. #1416
    New Member buloy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    32
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by manvslife12 View Post
    I have problem with SmashStack Pal
    Step by step is good but i'm stuck at last step, smashstack pal doesn't load . Can anybody help me? I check again everything, change sd card. But still smashstack pal doesn't load.
    I make SSBB Pal run on my 003, and create save file, go to stage buider, del 3 custom stage, go back and put SD card with smashstack pal to sd slot, go to stage buider but nothing happen . private/wii/app/RSBP/st. I try with two file saves and no save, still doesn't run.
    Can anyone help me. Many thanks.
    I believe you are using the wrong ssbb exploit, because i use that exploit too for the first time and it is not working.
    Mad: . private/wii/app/RSBP/st. is not for error 003.
    The right one is : private/wii/app/0SBE/st.
    You can dowload the right exploit on page 1 of the guide.
    Sorry for my bad english.

  7. #1417
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    I always press reset on screen.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #1418
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No channel install

    Hi

    Trying to fix 4.2U 003 error.

    Get to rescue menu. Mario Kart boots. When selecting install channel...nothing more happens. What could be wrong?

    Have burnt disk 1 image on good media at low speed 4x and 2x.

    have disk 2 ready but unable to get past the channel install problem.

    Any help appreciated.

    Thx

  9. #1419
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,582 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by leo.uff

    After inserting the SSBB disc do you press HOME to go back to the player screen or press RESET instantly?

    My both discs works alone without swap, the header is the same (id, region) and both have only one partition.
    With carnival games I just pressed reset immediately, no spin up
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #1420
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've been using bloom box, at the start game screen I press home, swap discs to ssbb, ssbb wont spin until I press home again to close the wii reset menu and press home again to open it up. Then I reset using the option on the screen and done. It works 100% of the times for me.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •