Page 141 of 202 FirstFirst ... 4191131139140141142143151191 ... LastLast
Results 1,401 to 1,410 of 2020

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1401
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by pretender13
    hello,

    i have tried this method with disk-swap with castlevania judgement and ssbb pal but when i click on reset it just puts me back to the recovery menu.
    when ssbb pal attempts to load it just stops and goes back to recovery.
    i am thinking it is due to me using ridata dvd r+ dl discs, anyone can confirm that the ridata are no good for this?

    TIA
    The wii is very picky about its discs
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #1402
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Burn with ImgBurn, @ 4x set the layer break to - 2084960
    Burn disc1.iso on a good dvd5 disc
    Burn disc2.iso.iso on a good dvd9 dual layer disc
    the both DVDs must be break on 2084960 or just the dvd 9 one ??

  3. #1403
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toronto, ON, CAN
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ok have tried again using verbatim +r 8x branded dual layer discs image burned at 4x, 1:1 image created with cfgloader, using cios 249 r21 dx3 and same result,
    i am using the swap disc method with castlevania judgement. when i select home, swap discs and select home and home again within 0.5-1.0 sec, then reset, the disc spins up but stops when it tries to load and goes back to recovery menu.

    i am also using a drivekey and the dongle to get into the recovery menu.

    anyone have any idea why it isn't working?

    TIA

  4. #1404
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    423
    Thanks
    41
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Hey guys,
    I haven't posted here for a few months, but I'm glad to hear that this issue has finally been solved, it certainly has been a long time, but I knew we'd get there in the end. No I can recover my wii as well!

    Mauifrog mentioned earlier that this method requires a 1:1 iso (Unaltered Rip) of SSBB PAL to do this. I've only read 7-10 pages back in this thread, so I don't know if this question has been asked already, so forgive me If it has. I just happen to own an original copy of SSBB PAL & a backup of Mario Kart (With the channel not installed). Can I use these to perform the procedure instead, or does it require a backup of SSBB? I would download an iso, but I've already gotten into trouble with my internet providers for exceeding my download limit, & if I have an original here I might as well use it if I can.

    Thanks, Good Luck to those who are attempting to fix their wiis, congratulations to those who have already suceeded, and a BIG thanks to Giantpune for helping us out.
    RedArrow

  5. #1405
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by HRida View Post
    the both DVDs must be break on 2084960 or just the dvd 9 one ??
    layerbreak applies to only D9

    Quote Originally Posted by pretender13 View Post
    ok have tried again using verbatim +r 8x branded dual layer discs image burned at 4x, 1:1 image created with cfgloader, using cios 249 r21 dx3 and same result,
    i am using the swap disc method with castlevania judgement. when i select home, swap discs and select home and home again within 0.5-1.0 sec, then reset, the disc spins up but stops when it tries to load and goes back to recovery menu. ......
    are you sure it's truely 1:1 created image with cfgloader ? have u verify the ISO image with WiiScrubber ?
    Last edited by billyhome; 03-23-2011 at 01:45 AM.

  6. #1406
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toronto, ON, CAN
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    yes i can open the image fine in wiiscrubber.
    all partitions visable.
    have tried it on two different wii's i have with the 003 error, 1 is 4.2u other is 4.3u
    have also tried it with carnival games as well but it does the same thing,
    have tried creating image with cfgloader with 1:1 in the config.txt. and with cleanrip,
    but both images do same thing.
    7.92gb image

  7. #1407
    New Member buloy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    32
    Thanks
    17
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by pretender13 View Post
    ok have tried again using verbatim +r 8x branded dual layer discs image burned at 4x, 1:1 image created with cfgloader, using cios 249 r21 dx3 and same result,
    i am using the swap disc method with castlevania judgement. when i select home, swap discs and select home and home again within 0.5-1.0 sec, then reset, the disc spins up but stops when it tries to load and goes back to recovery menu.

    i am also using a drivekey and the dongle to get into the recovery menu.

    anyone have any idea why it isn't working?

    TIA
    Maybe the timing is not right.
    When you press home for the fist time, you must on the Castlevania Judgment Title on the tv screen.
    After press home, swap dics, press home again, when you hear the dvd rom make a sound to spin, press home again and then restart.
    The VC demo screen of SSBB will load, press home and restart again.
    SSBB strap screen should load.
    Make a savegame.
    I fix my error 003 wii with swapdisc methode, using castlevania too.

  8. #1408
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I have problem with SmashStack Pal
    Step by step is good but i'm stuck at last step, smashstack pal doesn't load . Can anybody help me? I check again everything, change sd card. But still smashstack pal doesn't load.
    I make SSBB Pal run on my 003, and create save file, go to stage buider, del 3 custom stage, go back and put SD card with smashstack pal to sd slot, go to stage buider but nothing happen . private/wii/app/RSBP/st. I try with two file saves and no save, still doesn't run.
    Can anyone help me. Many thanks.

  9. #1409
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi All,

    I'm trying to help a friend with his bricked wii. Probably funny to say that I'm stuck at the 1st few steps of your instructions and hope that you can help me out. I'm able to get to the recovery menu (4.2u) but when I insert a disk it either doesn't load the disk (burned image) or loads to a black screen (original disk). Tried the same with my working wii which has a wiikey and I get the same black screen whether I'm booting a burned image or an original disk. Tried back reading but I'm not really sure what should happen after the wii starts loading a game. Do you have to press something or does it just really take a long time?

    Btw, the original games I tried were: wii sports, sonic & the secret rings, ice age 2 & Zelda crossbow training.

    Hope someone can help.

    Thanks.

  10. #1410
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello again Maui, I got the swap working, got it to install the HBC and the bootmii, but, when I attempt to load mm using your guides files, it doesnt work. If I go home>bootmi on hbc it will go black screen and stucks, if I load mm loader it goes to the first text screen and stays there... Ideas?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •