Page 104 of 202 FirstFirst ... 45494102103104105106114154 ... LastLast
Results 1,031 to 1,040 of 2017

Thread: Guide: How to fix Korean 4.2 error: 003 unauthorized device has been detected

  1. #1031
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by davidlug View Post
    Hello Mauifrog!!
    At last I manage to load wad manager 1.4 I have wii kor with error 003 4.2USA +wassabi dx i tried MK & castelvania not working so i read all the post here & i saw one post by niki138 he used sonic the dark night and this work for me also now. after I load wad manager i don't know what to do? the options are push A to install/uninstall wads or push home to exit. Do I need to push A?I pushed A.(I just don't know)
    after that choose ios 249,70.....I took 36 and push A. now the option are sd,usb.......
    I took SD, put cIOS70-v6174-v3.6.wad.zip in push A got error (ret 2100) i tried again getting error (ret-4100).
    1) what am I doing wrong & what does it mean?
    2) what the different between cIOS70-v6174-v3.6.wad.zip and IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug].wad can i used it?
    Load wadmanger, select ios36 or 250, select sd. Install cio70, but the zip file must be extracted to sd:\wad. You should have cios70 wad on the sd card.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #1032
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok thanks i will try it now and replay the result

  3. #1033
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks mauifrog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    your's guide very good i'm happy to tell you finaly after year and a half I fixxxxxxxxxxxxxx my wii
    thanks again

  4. #1034
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davidlug View Post
    thanks mauifrog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    your's guide very good i'm happy to tell you finaly after year and a half I fixxxxxxxxxxxxxx my wii
    thanks again
    did you really fix error 003

  5. #1035
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes I did. try to follow the guide

  6. #1036
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davidlug View Post
    yes I did. try to follow the guide
    which one did you follow ... i need to try to fix my wii

  7. #1037
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did the 2nd you have to buy gc controller and chip

  8. #1038
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OMG I don't understand! This is too complicated for me Is there any hope that something simplier may be found in the next few months? I can wait, I guess.

  9. #1039
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys..got a tricky problem with my WII. Fairly new to this Wii thing..only a week old. got my unit from china since i wanted one with a mode chip. for 2 days it worked with only a few games (2 out of 60 games all from china as well) Then it asked me to upgrade to play some games. I thought that would help but it did not. Instead i got the Error 003 message and now i can't do anything. The funny thing is i did not even connect to the net to upgrade

    Now i bought a Game cube controller and did the four direction thing and i am getting the 4.2 USA screen but from there on nothing. No games i tried will play still. I tried putting some soft (was manager 1.7 with other accompanying files)on an SD card (placed it in front slot) to so call reboot but nothing. I even tried saving the boot files on an ordinary DVD disk but no dice as well. So i am stuck here and would love to know what else to do? Would appreciate your valuable input please in this matter

  10. #1040
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i get a black screen after the 4.2U at the bottom right hand corner.
    does that mean i have no modchip?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •