Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Black screen brick(low level)

  1. #1
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Black screen brick(low level)

    So...I went messing around with those mym, and cms themes. I used the NUS downloader, and thought i did the procedure correctly, put the menufy on the sd, and installed it. I hit exit and only got a black screen. I have no bootmii, no preloader or anything. I did put a patch to autoboot. So when i hold down Y on GC controller i get the 4.0(usa) in the bottom corner. I've tried multiple autoboot discs, all of the universal unbricker, auto boot wad, everything. But i had a theory that since i can still autoboot retail games(and some backups). My question is since NSMB has the 4.1 update on it, if i were to go and rent it would the system update be able to get launched threw the autoboot?? If not i could really use some help.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Sounds like a plan (The NSMB thing).

    Next time it's probably wise to install bootmii and Preloader/Priiloader to be on the safe side.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #3
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    So you think the update would still run threw the autoboot??

  5. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Yes I believe so, your system IOS seems to be intact.

    You can also run Stack Smash hack to run code on your Wii that could enable you to work a combination of Loadmii and Wadmanager to clear the crap theme away.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just tried all that with the game avatar got the game to boot and play but didnt give me the option to update my firmware i have been told the game is firmware 4.2 im on 4.1e i also tried all the universal disk on different write speeds and got no joy.

  7. #6
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Well Sir, thank you for helping me out, it is greatly appreciated. I'm probably just going to hit the nearest rental store.(as soon as i saw your post erlier i put a copy on reserve).haha

    But seriously Thank You

  8. #7
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Quote Originally Posted by titty View Post
    just tried all that with the game avatar got the game to boot and play but didnt give me the option to update my firmware i have been told the game is firmware 4.2 im on 4.1e i also tried all the universal disk on different write speeds and got no joy.
    I wasn't even aware that a 4.2 update was in games yet. Don't give me doubts!! hahah j/k. I'snt Avatar relatively old release?

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  10. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by titty View Post
    You need a modchip for the autoboot disks to boot, and they don't always work.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    got a argon chip dont think its autobooting though coz i had to patch that game to autoboot going to update firmware 2moz to see if that will work failing that got a new modchip on the way anyway so fingers crossed.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •