Results 1 to 5 of 5

Thread: think i've broke it

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Scotland
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    think i've broke it

    updated using this guide http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html no problems there, got homebrew channel working and wadmanager. installed a few wiiware wads and they worked apart from family & friends party. turned off wii tuned on wii and black screen nothing. check around the forums and tried http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...tion-here.html it did't work. then i noticed my blue light only flashes once, so i'm presuming bootmii/boot2 is not present?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Hold reset when you power on. Does preloader come up?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Scotland
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nope nothing, tried with the files on my card and without

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Try to see if you can load savemiifrii
    Also what region is your wii?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Scotland
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    its 4.2e, was thinking about giving savemiifrii a go once i get my hands on a gc controller, think my friend has one

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •