Results 1 to 8 of 8

Thread: 4.1u big problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    4.1u big problems

    ok, first i know people are pretty busy on here, so i understand any delay in helping. I had 3.0u wii and soft modded it, then did the safe update to 4.1u. everything was fine at this point. then recently i got the new super mario wii. Well i needed to install cioscorp 3.5, which worked just fine on my other 2 wiis. but when the cioscorp was done and it restarted my wii no video was displayed. Now anytime i turn it on nothing happens. the green power light comes on and it makes sounds like its trying to read the disc. I have read on here if that if it isn't fully bricked i stand a chance at fixing it. but i don't know what this would be considered. fully bricked or semi-bricked. BTW, no warranty or anything, even though it would be voided anyway. so just wondering if anyone had ideas. Itried loading bootmii from my sd card, no luck. any help is appreciated, even if it is simply u saying go by another one :-)

    a few other things. I don't have bootmii as boot2 i used loadmii for that. um, i had preloader v0.29. but i have tried holding down reset while powering on...still no video output. well i guess that is all the details....let me know if there is more i can provide that would be helpful to know
    Last edited by diinamic2; 11-28-2009 at 03:40 PM. Reason: added more details

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    OK, bootmii would have been nice. Does your blue led blick 1 or 2 times at boot without disk
    Preloader would also be nice, as you know hold reset and power the wii.

    Your only other option is savemiifrii. Read this
    Fix your wii withou preloader, bootmii, or modchip
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    first, it only blinks 1 time. and i tried holding reset while i turn it on, and nothing...i'm guessing this is bad, from what i have read

  5. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by diinamic2 View Post
    first, it only blinks 1 time. and i tried holding reset while i turn it on, and nothing...i'm guessing this is bad, from what i have read
    That is bad, try savemiifrii
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i am unfamiliar with savemiifrii. do i need a mod chip? and is there a good tut for using savemiifrii?

  8. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by diinamic2 View Post
    i am unfamiliar with savemiifrii. do i need a mod chip? and is there a good tut for using savemiifrii?
    As previously posted.

    Fix your wii withou preloader, bootmii, or modchip
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  10. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    sorry must have skimmed over that, but thank you i'll give it a shot

    unfortunately that didn't work. oh well. does that mean i can't use a modchip to fix it? if i can what chip do i use and where is the best place to get it? (plus a tut if possible?) anyway i appreciate ur help....i know ur busy, no rush, thank you again for ur time...i'm def gonna have to donate to this wonderful site!!!!
    Last edited by diinamic2; 11-29-2009 at 02:15 PM. Reason: results of savemiifrii

  11. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,168
    Thanks
    307
    Thanked 9,560 Times in 2,969 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by diinamic2 View Post
    sorry must have skimmed over that, but thank you i'll give it a shot

    unfortunately that didn't work. oh well. does that mean i can't use a modchip to fix it? if i can what chip do i use and where is the best place to get it? (plus a tut if possible?) anyway i appreciate ur help....i know ur busy, no rush, thank you again for ur time...i'm def gonna have to donate to this wonderful site!!!!
    If savemiifrii did not work, a modchip will not help you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •