Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: 4.2u bricked with Preloader v0.29

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Thanks a lot. All seems to be working and I've installed priiloader

    Well that was a steep learning curve


    Many Many Thanks

    J.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up thanks just thanks

    Quote Originally Posted by gloryeagle View Post
    1.Backup Your SD card and extract Package to root of Sd card.
    2.In preloader select install .dol , choose boot.dol
    3.run that dol trought preloader's run .dol option
    4.it will load Hackmii installer uninstall HBC and reinstall, exit.
    5. it will exit to hbc. run wad manager 1.3 , it will detect cios automaticly . if not choose "do not reload ios". FIRST install ios70-.......wad Second install sysmenu481.wad
    6. Exit and that's it

    Previous system menu patches will be removed. Backup launching will not be affected.if you moved the disc channel before, now it will be stuck there, reapply system menu patch.

    This applies to all wii version's BUT the package is for 4.2U for other versions change the sysmenu481.wad with ther versions. Dogeggs Softmod tut has 3.2-2.4 sys menu wads i think.

    Link: 2shared - download Sd root.rar (Presse "click here" above the "download to 2shared toolbar, it's written in small characters.)

    link2: Unbrick Wii - Sd root.rar download - Plunder ( Click the second download button, the one below the file title, first one will simply say "let's get you downloading and won't do anything.)
    this save mi life and my wii you are the best how we say in mexico: " eres cabron!!!"

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, I have a briked wii with firmware 4.0E, I installed preloader
    HBC does not start (error autobooting HBC title maybe not installed?)
    1.Backup Your SD card and extract Package to root of SD card.
    2.In preloader select install. Dol, choose boot.dol
    3.run that dol trought preloader's run. Dol option
    4.it will load Hackmii HBC installer uninstall and reinstall, exit.
    5. it will exit to HBC. run the WAD Manager 1.3,
    the program stops, and then I can not remake the percorsonon loads more boot dol
    help me please what I can do even

  4. #24
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Read this
    Preloader/Priiloader Brick Fix

    You can also use HBC-loader.zip to load HBC. Install the HBC-loader, the load the installed file.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you for suggestions, but unfortunately menu preloader you can not turn bot.dol HBC to start and get in wad manager.
    I've only 2 times but now no longer starts bot.dol.
    you have any other ideas.

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ho dimenticato di dirti che prima di installare preloader ho avviato cioscorp

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I forgot to tell you that before I started installing preloader cioscorp

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    preloader

    Hi Erik,
    dud you get the problem sorted with your wii. I had a similar problem with a few wii's and it seems to be that prloader is loding up the wii with the wrong ios. It should be ios 60 not 70 or 50 as mine was.
    if your able to get into the prolader settings change the ios to 60 and reboot and all should be well.
    Regards,
    Glynn

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •