Results 1 to 6 of 6

Thread: Installing IOS and SM 4.1e

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    27
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Installing IOS and SM 4.1e

    Hi Guys,

    I have a question....I have repaired a Semi Brick with 4.1u on my PAL wiiusing DOP-IOS Mod with IOS60 Ver 6174 and System Menu 4.1e which were done online with the wii connected. Question I have is that my brothers Wii was never set up on the Internet, how can i repair his since I can not go online?

    Can I use the same guide

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by trevinem View Post
    Hi Guys,

    I have a question....I have repaired a Semi Brick with 4.1u on my PAL wiiusing DOP-IOS Mod with IOS60 Ver 6174 and System Menu 4.1e which were done online with the wii connected. Question I have is that my brothers Wii was never set up on the Internet, how can i repair his since I can not go online?

    Can I use the same guide

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    You can do the softmod up to installing cios38r14. Then to fix the system menu you will have to use wadmanager and download the system ios and system menu, then install them through wadmanager. No internet required on the wii.

    install system ios
    then
    install system menu
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    27
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i followed the steps mate....installed IOS60 Patched and then tried to Install the Safe Installer of System Update 4.1 but it just hung saying Initializing Network Please Wait....is this not trying to connect to the Internet? I downloaded the Sofmod Folder from this forum....any help would be much appreciated!!!!

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by trevinem View Post
    i followed the steps mate....installed IOS60 Patched and then tried to Install the Safe Installer of System Update 4.1 but it just hung saying Initializing Network Please Wait....is this not trying to connect to the Internet? I downloaded the Sofmod Folder from this forum....any help would be much appreciated!!!!
    You need to install the system menu as a wad.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    27
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do you have a link to it mate? I dont think its on the SD Card

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    27
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorted mate I found it....and my Wii is now back to 4.1e.....semi brick is gone...U guys are awsome!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •