Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Fully bricked Pal 3.4E Wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Fully bricked Pal 3.4E Wii

    I totally messed up guys. I tried to softmod my wii with the dogegss's marvelous tutorial but i have done something wrong and all i see a black screen now. Even when i hold the reset button nothing happens. And when i hold the power button, it doesnt even turn off. It's like "Another brick in the Wall" . If there is a solution to fix my wii, i am totally ready for anything. Need suggestion from pros. Thx

    By the way my wii has no modchips has d3 chipset.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Tell us the last few things you did in the tutorial so we can better help you.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi there i seriously don't remember. Like i said i have done the procedures consecutively. But at my first try, my homebrew channel screen flipped upside down. Then i only loaded ios600. After that i tried to update my firmware to 4.1 from homebrew channel then it didn't work. And i opened the preloader. Then everything messed up.

    When i reset the wii only preloader screen appeared. Then i have done the same precedures but loaded every wads except the ios600. It didn't work. After that i deleted the all wad's. Then my wii fully bricked. Nothing works now What can i do about this?

  5. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Not much. The problem was deleting the wads, did you not notice this
    Quote Originally Posted by "An excerpt from Dogeggs 3.1-4.1 Tutorial
    If you installed it in step 4 then skip this part. Never uninstall IOS60! You will brick!!
    You deleted IOS60, that's like removing your Windows folder and then wondering why your PC says Invalid System Disk every time you start it up.

    If you'd left it at Preloader there might have been some hope, as pretty much any recovery can be done through it, except this full brick of course.

    Your only hope now is that your Wii is an old one and you followed the bootmii part of the tutorial correctly. Did you install Bootmii/boot2 or Bootmii/IOS and please don't say you don't know as that just makes things worse.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  6. 2 Users Say Thank You to Tealc For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes i instaled bootmii/boot2

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have nand.bin and bootmii directory. You can check my bootmii directory if it helps. I would be the happiest man if i fix this solution by myself before my girlfriend arrives here. She's gonna kill me
    Attached Files Attached Files

  9. #7
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Then all is saved.

    Rejoice for bootmii/boot2 will come to the rescue.

    Do you have a gamecube controller handy?

    Insert your SD card with the bootmii files on just to be sure, you will be presented with the 4 bootmii icons.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  10. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  11. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i don't have a gamecube controller. But i can buy it from the nearest store? But let me try it first if bootmii screen appear or not

  12. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried it but nohing apeared... I have dragged my bootmii folder and nand.bin to sd card directory as u said. By the way i formatted my sd card after i bricked the wii. I put all the files from mediafiles.com (apps, private,wad) as default and my bootmii and nand.bin to sd card. The result is nothing No bootmii screen. At least the "System files are corrupted" screen" appears, it is enough for me

    By the way when i turn on my wii, blue light flashes once and dvd-rom works then it looks all dead to me...

  13. #10
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Remove the DVD and see if the flash changes.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  14. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •