Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Fully bricked Pal 3.4E Wii

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    There is no dvd in it.

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Oh. One flash is not bootmii/boot2 I'm afraid. You've got the bootmii/IOS which is useless from a full brick perspective.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Then what do u suggest now?

  5. #14
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    So this 'System Menu is corrupt' message appears directly after power on? Is this a new thing as I was under the impression that you were staring at a blank screen.

    Try holding reset as you power on.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  6. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  7. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Man , as i told u before it is fully black screen. There is not even a "System corrupt" screen. When i hold the reset button, nothin happens. Is there still a hope for me?

  8. #16
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Oh right.

    I just got this from a previous post of yours in this thread..

    Quote Originally Posted by You
    The result is nothing No bootmii screen. At least the "System files are corrupted" screen" appears, it is enough for me
    I'm a little confused.

    If you are on 3.4 deletion of IOS60 is irrelevant, you didn't make the update to 4.1 it is not needed. The only thing I can think of is that you removed IOS50 v4889 which was on the tutorial to prevent bricks but in your case actually enabled you to create one.

    I'm sorry but without a method to access your Wii NAND you have no way to recover your Wii.

    Methods would be:-
    Bootmii/boot2 (You don't have it)
    Preloader (Doesn't work - needs IOS50)
    Savemii/Savemiifrii (Also needs IOS50)

    Sorry you've screwed your Wii. You need to bin it or get it repaired by Nintendo, actually they usually just replace them.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  9. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  10. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Preloader (Doesn't work - needs IOS50)
    Savemii/Savemiifrii (Also needs IOS50)
    Did u try to say IOS60? By the way i didn't delete IOS60. I remember it...

  11. #18
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    It's this part that got me thinking

    After that i deleted the all wad's
    If you got the wads from the 3.1-4.1 tutorial they would be on your card as follows:-
    IOS38-64-v3610
    IOS50-64-v4889
    IOS53-64-v5149
    IOS55-64-v5149
    NeoGamma r8b7

    If you are on 3.4 and you delete IOS50-64-v4889 then you'd full low level brick with no System IOS.

    Wad manager gives far too much power to the unknowledgeable. Never delete any IOS under 200, we say it all the time.

    Sorry.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  12. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  13. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here are some pictures of my sd card...
    Attached Images Attached Images

  14. #20
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    There is nothing you can do. Perhaps you have a warranty at Walmart or such.

    I hope others will read this before deleting wads in a random fashion.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •