Results 1 to 5 of 5

Thread: What the he*( did I do???

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    What the he*( did I do???

    system menu 3.4, installed all ios patched and newest shop channel but did not install another menu; did I brick? I installed ios60 patched also. I was using a downgrader (ios downgrader I think it was). I also updated the shop channel and it asked like 2 or 3 times to update then did each one and continued.

    I then powered off (locked up), and restarted to a black screen. Tried every autoboot disk I could find, hex editor, autoboot disc makter (patches .iso automatically), tried all slots and original GC controller (holding down D pad to hit all directions at same time=up, down, left, right). Holding it on before powering up, then trying different timings after hitting the power button; no joy.

    Even tried UUD V4 special edition that that disc maker offered to try to fix this on another forum. Tried different files in my card, and the card was working before, all I did was backup my setup to my desktop (cut and paste) then put other "fix files" onto the card. I tried hitting reset after powering on, and also holding the reset button before hitting the power button. Called Nintendo and they said they no longer fix these types of bricks for people. EVEN if update 4.2 did it to a perfectly clean and unmodded system.

    No preloader, thought I had bootmii installed (as channel, think it was boot2 but definately was ios version). No mod chips, and savemii is said to be the same as "savemiifree" which did not work. I am at my wits end here. If I could get ANYTHING I could likely figure it out. Can't get any sound or images on screen. Actually, when I hit power, the TV flashes once (line on bottom, white) like normal but nothing else follows; remains black. No sound either. It does the same when I shut the Wii off.

    I can turn it ON with the wiimote, but after that it won't sync. There is always a way to fix things, people figure things out. I am aware of the idea of a faulty bluetooth module but the wiimote would not turn it on if it was faulty, would it? Somebody has to have a secret. If I try the Walmart thing, will they check serial number? PLEASE HELP, take the challenge of helping. I had Punchout and believe it was menu 3.4.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nobody has ANY ideas or knowledge to drop?

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    AdmiralX - It is not acceptable to put your bricked issue in 6 separate locations on the forum. I answered one post and then found I was suffering with acute Deja-vu seeing the exact same words. And then you bump?

    I have now had to take time to remove all the other posts you made.

    As for your brick it looks like you IOS downgraded an un-downgradeable Wii.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Meaning? Any fix?

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    You busted it mate. No fix. Bin it or send it to Nintendo.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •