Results 1 to 10 of 10

Thread: bricked wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    nottingham
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    bricked wii

    hi every one i thinked i bricked my wii for good just loaded homebrew and back up loader for dvds, turn my wii on and now i have no picture or sound, wii remotes whont connect either i did a nand back up saved on my computer but dont know what to do next other then throw the wii in the bin. im on system 4.2

  2. #2
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Reset the Wii and hold down reset, hopefully this will take you to preloader?
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by delboy24 View Post
    hi every one i thinked i bricked my wii for good just loaded homebrew and back up loader for dvds, turn my wii on and now i have no picture or sound, wii remotes whont connect either i did a nand back up saved on my computer but dont know what to do next other then throw the wii in the bin. im on system 4.2
    Did you install a wad for the loader? What were the last things you did prior to your reboot.

    Do you have bootmii boot2? You would see two flashes from the blue disk led at boot.
    Do you have preloader? Hold reset down and boot, preloader should load.

    Does savemiifrii work? Get a gamecube controller and hold all four directional down while booting the wii, this works better with a generic controller.

    If savemiifrii does work, do you have a modchip set to autoboot or cIOSCORP installed?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ahh found you again, try using bootmii to restore your nand back again.
    you need bootmii and your nand backup on your sd card to do this by the way
    Last edited by jenzien; 11-26-2009 at 05:20 AM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    nottingham
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just gone and brought a game cube controller and that didnt work, tried using bootmii and nand back up on sd card that didnt work either, i have no mod chip and im on bootmii boot 2

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by delboy24 View Post
    just gone and brought a game cube controller and that didnt work, tried using bootmii and nand back up on sd card that didnt work either, i have no mod chip and im on bootmii boot 2
    did you get the bootmii screen when you turned on your wii with your sd card in??

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    nottingham
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    didnt get boot mii screen just got nothing on the screen not even a black picture with an error

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by delboy24 View Post
    didnt get boot mii screen just got nothing on the screen not even a black picture with an error
    sorry about that i can't help you out then. hope you find a way to fix your wii

  9. 1 User Says Thank You jenzien For This Useful Post


  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    nottingham
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for trying jenzien will let you know if i fix it and how

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    nottingham
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just tried another bootmii folder with my nand back up and it worked brought up wii menu screen thanks to everyone who tried to help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •