Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 44 of 44

Thread: Semi Bricked Wii

  1. #41
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,188
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by roy_steve_ca@yahoo.com View Post
    Thanks for getting back immediately

    have a couple of questions:
    - Do I put the new downloaded IOS60patched.wad under the wad directory on my SD card?
    - Where do I put the 4.0U-system menu-NTSC-U-417.wad file in my SD card (should this be in the root of my SD card or under the wad directory?)

    Thanks again - appreciate it.
    The wad directory is good for both.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  3. #42
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much Mauifrog - just got that fixed following your instructions. Thanks again I really do appreciate your time and knowledge.

    I have one other question;
    When I power up my Wii it still come with the white screen and I have to select the "System Menu" for me to go into the Wii system menu - is this normal?

    Also how do I connect a hard drive thru a USB to play games (if my games are all loaded into a USB - hard drive) - if you have instructions I would appreciate it.

    Thanks again.

  4. #43
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,188
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by roy_steve_ca@yahoo.com View Post
    Thank you very much Mauifrog - just got that fixed following your instructions. Thanks again I really do appreciate your time and knowledge.

    I have one other question;
    When I power up my Wii it still come with the white screen and I have to select the "System Menu" for me to go into the Wii system menu - is this normal?

    Also how do I connect a hard drive thru a USB to play games (if my games are all loaded into a USB - hard drive) - if you have instructions I would appreciate it.

    Thanks again.
    Change the autoboot and return to settings to system menu in preloader.

    If your using cio38-r14 you should not have any trouble loading from usb, there are many threads describing the process, just do a search. I like usbloader gx.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  6. #44
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    16
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Change the autoboot and return to settings to system menu in preloader.

    If your using cio38-r14 you should not have any trouble loading from usb, there are many threads describing the process, just do a search. I like usbloader gx.
    Just a couple of days ago I did the same thing. I used Configurable Usb Loader instead. Everything looks nice and works perfectly.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •