Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Maybe I'm just a dumb girl & nobody wants to help me? Or maybe nobody knows?

  1. #11
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Thanks Jamie.

    So at least we know that installing IOS70 and System Menu will fix the brick, thought it might but of course you can never tell with all this 4.2 rubbish.

    So it should be really simple for the OP (hot chick I'm sure) to fix this.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  2. #12
    Junior Member Tmsnake1's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Chicago
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    jamieupanddown: Truckers don't have time for Wii. Message me on Facebook. You can check out my beard!

    Ok first off I want to thank you all for your responses. I didn't mean to come off bitchy. I was really frustrated last night after trying hours on end to fix this stupid mistake I caused.. The easiest solution is to just power the sensor bar with a battery for the time being until a new update comes out. But we have this on a huge projector and the screen is 12ft high... So that may still be a problem.


    I have the latest 4.2E firmware. I tried installing it and i'm getting an error.

    I have tried anyregion but I keep getting an error with that as well. I changed everything to USA and when i click save it says Error. :/

    I'm going to try a couple suggestions you guys have mentioned. I will post back with results later tonight.

  3. #13
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    dont try anyregion, dont try to downgrade or you will be a hot chick with a broken wii. So, what region is your wii? if you are in usa, just install ios70 patched and then system menu 4.2u. Can;t you do that????

  4. #14
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Hot girl
    But we have this on a huge projector and the screen is 12ft high
    Show off.

    Not -2011 error by any chance?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    247
    Thanks
    59
    Thanked 40 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by Tmsnake1 View Post
    jamieupanddown: Truckers don't have time for Wii. Message me on Facebook. You can check out my beard!

    Ok first off I want to thank you all for your responses. I didn't mean to come off bitchy. I was really frustrated last night after trying hours on end to fix this stupid mistake I caused.. The easiest solution is to just power the sensor bar with a battery for the time being until a new update comes out. But we have this on a huge projector and the screen is 12ft high... So that may still be a problem.


    I have the latest 4.2E firmware. I tried installing it and i'm getting an error.

    I have tried anyregion but I keep getting an error with that as well. I changed everything to USA and when i click save it says Error. :/

    I'm going to try a couple suggestions you guys have mentioned. I will post back with results later tonight.
    ok im assuming you have the homebrew channel and a wad manager and that when you try to install things you are getting an error!

    i know you have a chip (so im not sure 100% on this) but the upgrade will of deleted your CIOS.
    now i believe if you install a new CIOS from below:

    Free File Hosting Made Simple - MediaFire

    cios38rev14. unrar it and stick the file in your apps folder on your sd card.

    load the app via homebrew/ choose network installation (when it says wad installation) if it freezes loading it with Ios249 then try Ios250.

    Let it run and then you should be able to install wads etc.

    I still think your a TRUCKER!!!! LOL


    Telac & Messie are really good so follow their advice.
    and yes it is annoying when you try loads of things and they dont work even though you try/try/try.

  6. #16
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    you can try to pass through a wall as many times as you want but this wont be possible unless you find the door

  7. #17
    Junior Member Tmsnake1's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Chicago
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Wiiiiiiiiiii!! Thanks guys. We got it fixed. I reinstalled IOS 70 and then reinstalled system menu 4.2 US. That seems to have fixed it..

    I really appreciate it. II'm going to go search the forums but since we're all here. Does anybody have a link for a good beginners guide for running games off of USB.. Specifically NSMB? I have a disc version working, but I'd like to learn how to do this for future reference. )

    Again, thanks everybody!

  8. #18
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Davepm did a good guide.

    Search term Guide NSMB or click here
    Not really doing much Wii stuff these days.

  9. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •