Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Bricked my Wii good and proper.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked my Wii good and proper.

    OMG HELP ME
    i turn on my wii everything is plugged in turn on the wii everything working great except 2 things
    1. no video pops up on my t.v (rember everything plugged in)
    2. and my wiimote wont connect to the wii ( now i know its in sync because i can turn on my wii with my wii mote)
    and overall of that my wii has a "system files are currupt" error and i cant even read it properly
    HELP ME PLEASE im desprate

    EDIT

    Info from other post:
    ok
    firmwere 4.1
    my home brew when i could accses it it said ios61
    i have used wad manager 1.4 preloader and everything in the wii 3.1-4.1 softmod tutoral
    i folled everything correctaly
    a can not get any in put on my wii
    if you need more tell me


    no mod chip
    preloader yes
    boot mii yes
    i did not do the backup with boot mii
    Last edited by Tealc; 11-17-2009 at 02:09 PM. Reason: Mod edit

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    It would be helpful if you explained what you did to you wii, what did you install, what did you uninstall, what guide/guides did you follow. What firmware you were running, do you have boot2 bootmii, do you have preloader, mod chip, can you savemiifrii with gc controler, etc. The more info the better.

    I won't nit pick, but this is in the wrong section. Brick issues would be more appropriate.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  4. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    What did you do to your Wii before this occured?

    What system menu version are you currently on?

    moved to Bricked Issues.
    Last edited by Tealc; 11-17-2009 at 01:55 PM.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Hold reset and power on the wii, this should load preloader. Also note how many time the blue led flashes when you power on the wii. If preloader loads, post your ios and system menu version.

    You must have done something else to your wii, or perhaps someone did something for you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #5
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Thread updated with information from duplicate.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you
    is my wii bricked
    please tell me

  9. #7
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Yes it's bricked.

    I'm still not sure what you've done though as the information from you is a little vague. What was the last thing you remember doing before you got to a black screen?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Yes it's bricked.

    I'm still not sure what you've done though as the information from you is a little vague. What was the last thing you remember doing before you got to a black screen?
    i remember i was running preloader
    preloader ran everytime i turn on my wii
    so i selected system menu
    i also changed the thing that lets you move the disc channel
    well anyway for now system menu was working
    than it stopped i got system files are curupt error and it was bearly readable
    and now i cant even acsess my wii, preloader, or anything

  11. #9
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    So it's got worse just by coming on the forum and asking questions? Or have you been trying things and making it worse?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    So it's got worse just by coming on the forum and asking questions? Or have you been trying things and making it worse?
    umm all of this happend before the form
    nothing has gotten worse since i was talking to you guys
    yet nothing is working

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •