Results 1 to 6 of 6

Thread: system menu 0

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    system menu 0

    Hi,
    Hope Somone can help i've done a search and could'nt find any info so sorry if this has been covered before.

    I accidently left my sd card in the wii with all the software on and went to work during this time the kids have had a little play around and only preloader loads, I cant enter the homebrew chan it says not installed and the system menu gives me a uid error(could be wrong at work atm) when i try to load that.
    the preloader screen shows

    iso: 50
    system menu 0

    It was on 4.1e originaly is it bricked forever or can somone save me.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Sounds like your kids have somehow up/down dated you to 3.4, I wouldn't have thought that possible using normal means. IOS50 is the system menu IOS which is used by 3.4, a system using 4.1 would show IOS60 here.

    So somehow your system is pointing to IOS50 but has no System Menu v386 to go along with it.

    You need to install IOS60patched and then System Menu v450.wad using preloader to launch wad manager, that 'should' fix your problem. I have these files in my mediafire if you'd like to click my signature.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks i'll give it try.
    somehow the pads have unpaired things go from bad to worse

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK.
    got myself a game cube pad to navigate the menu when i try to load wad manager i get a screen full of code can you think of anything else.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried a lot of things now no joy, is there a mod chip i can purchase to sort this out or a way of wiping the hdd so preloader does'nt start and i can send it back to nintendo for repair.

  7. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try another wad manager, this one support gc controller. Not sure what your using now. Just extract the boot.dol to the root of your sd-card
    wadmanager 1.5 mod1
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •