Results 1 to 7 of 7

Thread: Black Screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black Screen

    Hi,

    I just purchased a Wii today and started off using the bannerbomb exploit to install Hackmii (Homebrew channel, Bootmii (IOS), DIVx).
    All went well and I then proceeded to connect my wii to the internet via wifi to update the HBC. It asked me if I wanted to update the wii and I said NO. I then pressed the home button on my remote and the wii froze (black screen). I restarted it and all I got was a black screen. After alot og reading I took out the battery in the wii and had it unplugged for 10 min (supposedly flushes the ram), I then plugged it in and it worked!
    I thought all was well so I inserted the sport game that came with it, played that for a while and then when I pressed the home menu button on the remote to go to the main menu it froze (black screen) and I only get a black screen when I turn it on now.

    Only installed the programs that came with hackmii v 0.6 installer using bannerbomb exploit and did not change anything else.
    I checked verision before I did this and it was 3.4u.
    Now I can turn og wii with remote or button on wii, but all I get is a black screen (no audio/video). The remote does not work after I turn it on and I cannot do anything except insert and eject disks.

    Turning the wii off and taking the battery out has not worked again.
    I have no idea what the problem is and any help would be greatly appreciated!
    Last edited by ivaroh; 10-26-2009 at 02:06 PM.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Try to see if you can turn on your wii with your wiimote. Sounds like a problem with the bluetooth module to me.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can turn it on with the remote, but as soon as it powers on all 4 lights flash on the remote and it no longer works (can't power it back off with it).

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Hmmm. This is strange. When a wiimote doesn't sync and the wii has a black screen then that means it is a bluetooth problem but when it can sync, its a full brick.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Anyone have any ideas?

    I find this very strange as I got it running fine again after unplugging it and removeing the battery for a couple of minutes. But then when I wanted to go back to the home menu again BLACKSCREEN, and canīt get it working again.

    I had it unplugged all night and still nothing (the battery was in though).

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I manged to get it up and running again by unpluging it and removing the battery for a couple of hours.

    Then after about an hour or so while changing menus BLACK SCREEN! and I canīt get it back on.

    Any ideas?

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    I am beginning to think it is the bluetooth module that must be replaced, try powering on with your wiimote a couple more times.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •