Page 84 of 87 FirstFirst ... 34748283848586 ... LastLast
Results 831 to 840 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #831
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How can i reflashed it ??? sorry about my ignorance...

  2. #832
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    It is a skilled job that requires some soldering to the nand etc, i suggest u find someone to do it for u, but u wil need the nand backup and keys that u should have extracted when u started the softmod process

  3. #833
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    unfortunately i dont know anyone doing this job for me. so that means that i have to throw my new wii, right ?

  4. #834
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    917
    Thanked 2,106 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Here is the guide for nand flashing it might be worth pming the author - http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...ing-guide.html

  5. #835
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks a lot for all your help. we will give a shot !!! many thanks

  6. #836
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    San Pedro Sula, Honduras
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi! I was wondering how can I tell which version of system menu I was running before the brick? As I remember it I was trying to make the FAT32 drives work, so it must have been 4.3?
    Not sure I wanna cause more damage than I already have.
    I did extract the nand using bootmii as I get a scrambled version of the System Menu corrupt screen and Homebrew won't launch.
    Can you guys direct me in the right way? I would really appreciate it.

  7. #837
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,354
    Thanks
    218
    Thanked 1,282 Times in 723 Posts
    @anouksp - Bit confused by your message.

    - Do you have bootmii installed as boot2?
    - Do you have a nand backup from before things went wrong?
    - Do you have priiloader installed
    - Can you launch it?

    If you can get into MMM using some technique, your question will be answered. If you have bootmii as boot2 and a GOOD nand backup from before, you could simply restore it. If you have bootmii as IOS, this is not possible/recommended.

    To find the system menu version, you could try getting to the recovery menu, GC controller in port 4, press all 4 directionals & power on.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  8. #838
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    San Pedro Sula, Honduras
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @BluPhant- Thanks for answering, sorry I wasn't explicit enough.

    Yes, bootmii is installed as boot2. Preloader is also installed.
    I extracted the nand after the brick was done, just in case I screw it up any further as a very late precaution.
    I can launch both bootmii as boot2 and preloader but it seems there's no Homebrew beside the System Menu being corrupted, so there's nothing I can do.

    Since I'm following this guide, I guess I just need to know what version of System Menu I updated (I bricked this Wii months ago and it took me a long time to get a gc controller so I forgot what I was doing.)

  9. #839
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,354
    Thanks
    218
    Thanked 1,282 Times in 723 Posts
    Ok, so you need a 1 or 2 gig SD card, freshly formatted to fat32 (pref with the panasonic formatter) With that, go the the softmod anywii guide linked in my sig, in the other desperate options section, follow the boot2 directions. Following this guide should set you to right.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  10. #840
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help me pls

    hello i have installed 4.1 wad from 4.3 and it worked fine but i assumed i should uninstall it and i did then when i turn on my wii it won't show anything and the wad manager won't load and one more thing...it won't find the wiimote...someone told me i have to change the motherboard for 100$ pls help me

Page 84 of 87 FirstFirst ... 34748283848586 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •